Fenerbahçe'ye Mesut Özil müjdesi! Sahaya indi

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçeye Mesut Özil müjdesi Sahaya indi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 02, 2021 21:12

Fenerbahçe'ye dünyaca ünlü yıldızı Mesut Özil'den müjdeli haber geldi. 28. haftadaki Antalyaspor maçında sakatlanan tecrübeli futbolcu, tedavisinin ardından sahaya inerek koşulara başladı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe, Süper Lig’in 32nci haftasında 5 Nisan Pazartesi günü sahasında Yukatel Denizlispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını milli takımlardan dönen oyuncuların da katılımıyla sürdürdü.

Can Bartu Tesislerinde, teknik sorumlu Emre Belözoğlu yönetiminde saat 17.30da; ısınma, koordinasyon ve çabukluk hareketleriyle başlayan idman, dar alanda yapılan pas çalışması ile devam etti. Çift kale yapılan maçların ardından antrenman, taktiksel ve bireysel çalışmalarla noktalandı.

Gökhan Gönül antrenmanın ilk bölümünde takımla çalışırken, Mesut Özil takımdan ayrı düz koşulara başladı. Diego Perotti bireysel çalışmalarını sürdürürken, Sadık Çiftpınar'ın tedavisine devam edildi.

"ÇOK MUTLUYUM"

Yaklaşık 1 ay sonra çalışmalara başlayan 32 yaşındaki Mesut Özil sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Antrenman sahasına dönebildiğim için çok mutluyum" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Sarı-lacivertliler, hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.

10.000 TL'ye varan "Hoş geldin bonusu" sadece Misli.com'da! Hemen üye ol...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!