Fenerbahçe'nin Elmas'ı görücüye çıkıyor!

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçenin Elması görücüye çıkıyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 04, 2017 13:11

Fenerbahçe büyük umutlarla transfer ettiği ancak 18 yaşından küçük olması nedeniyle henüz profesyonel sözleşme imzalatamadığı Eljif Elmas, Cagliari ile oynayacağı hazırlık maçının kadrosunda olacak.

Haberin Devamı

 Fenerbahçe büyük umutlarla transfer ettiği ancak 18 yaşından küçük olması nedeniyle henüz profesyonel sözleşme imzalatamadığı Eljif Elmas, Sarı-Lacivertli takımdaki ilk hazırlık maçına çıkıyor.

Fenerbahçe’nin Cagliari ile 7 Ağustos Pazartesi günü oynayacağı hazırlık maçının kadrosunda yer verilecek olan Eljif Elmas, büyük bir sürpriz olmazsa teknik direktör Aykut Kocaman tarafından sahaya sürülecek.

FIFA’DAN İZİN BEKLENİYOR
Yoğun uğraşları sonrası ailesiyle birlikte İstanbul’a getirilen 17’lik genç yetenek konusunda FIFA’ya başvuran Sarı-Lacivertliler, gerekli iznin alınması halinde Makedon asıllı oyuncuyla resmi sözleşme imzalayacak.

Kanarya, 24 Eylül’de 18 yaşına girecek olan ve bu tarihten önce profesyonel sözleşmeye belli şartlar dışında imza atamayan Eljif’i, FIFA’dan çıkacak olumlu sonuca göre A takımda oynatmayı planlıyor. (Sporx)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!