Fenerbahçe'nin düzenlediği U11 Can Bartu Turnuvası için Arda Turan, Hakan Çalhanoğlu, Merih Demiral ve Nihat Kahveci devreye girdi

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçenin düzenlediği U11 Can Bartu Turnuvası için Arda Turan, Hakan Çalhanoğlu, Merih Demiral ve Nihat Kahveci devreye girdi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 15, 2022 07:00

F.Bahçe’nin düzenlediği organizasyon için Türk futbolunun yıldızları da devreye girdi. Yönetimin çağrısı üzerine efsane isimler geçmişte ve halen forma giydikleri dev kulüplerin turnuvaya katılımını sağladı. 3 Büyükler’in yanı sıra Juventus, İnter, A.Madrid ve Villarreal yarın sahneye çıkacak.

Haberin Devamı

F.Bahçe, dünya devlerinin genç yıldız adaylarını İstanbul’a getiriyor. Sarı lacivertlilerin ev sahipliğinde yarın gerçekleşecek Uluslararası U11 Can Bartu Turnuvası’na 5 ülkeden 16 takımın katılacak. Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri’ndeki organizasyona Fenerbahçe ile birlikte ezeli rakipleri Galatasaray ile Beşiktaş da katılacak. Turnuvaya Fenerbahçe’nin talebi üzerine Arda Turan, Hakan Çalhanoğlu, Nihat Kahveci, Merih Demiral gibi Türk futbolunun yıldızları da destek verdi.

FENERBAHÇE’NİN ATTIĞI DOSTANE ADIMI YILDIZ OYUNCULAR GERİ ÇEVİRMEDİ

Fenerbahçe Yönetim Kurulu, dostane ve güzel bir adım atarak Atletico Madrid, Villarreal, Inter ve Juventus kulüplerinin alt yapı takımlarının katılımı için yıldız isimlerin de desteğini aldı ve Türk futbolunun efsane isimleri de geçmişte ve halen forma giydikleri dev kulüplerin alt yapı takımlarının turnuvaya katılmasına katkı sağladı. Bu sezon futbolu bırakan Arda Turan, Atletico Madrid U-11 takımını, Nihat Kahveci; Villarreal, Merih Demiral; Juventus, Hakan Çalhanoğlu ise Inter ile temasa geçerek takımının İstanbul’daki turnuvaya katılmasında pay sahibi oldu.

Haberin Devamı

4 sezon Atletico Madrid’de forma giyen Arda Turan, 3 yıl Villarreal’da görev yapan Nihat Kahveci, 2 yıl Juventus’ta oynadıktan sonra kariyerine Atalanta’da devam eden Merih Demiral ve başarılı performansını Inter’de de devam ettiren Hakan Çalhanoğlu, F.Bahçe’nin talebi sonrası U11 Can Bartu Turnuvası’na katkı sağladı.

DÜNYA FUTBOLUNA OYUNCU YETİŞTİREN DEVLERLE İLİŞKİLERİ GELİŞTİRME FIRSATI

Fenerbahçe Futbol Akademi’nin bu sezon başlattığı ‘Her ay 1 turnuva’ projesinin 3. ayağı olan Uluslararası U11 Can Bartu Turnuvası’nda İtalya ve İspanya’nın köklü kulüplerinin yanı sıra Bulgaristan’dan CSKA Sofya ve Azerbaycan’dan Neftçi Bakü de sahne alacak. 3 Büyük Kulüp Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş dışında Başakşehir, Manisa, Altay, Adana Demirspor, Altınordu, Göztepe, Gölcük Karadeniz Spor Kulübü de Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri’nde mücadele edecek. Turnuvada takımlar birbirleriyle mücadelenin yanı sıra alt yapı konusunda gelenek sahibi olan ve hem kendi liglerine hem de dünya futboluna oyuncu yetiştiren Inter, Juventus, Atletico Madrid ve Villarreal ile ilişkilerin geliştirme fırsatı bulabilecekler.

Haberin Devamı

U11 CAN BARTU TURNUVASI’NA KATILACAK TAKIMLAR

İnter İtalya
Juventus İtalya
Atletico Madrid İspanya
Villarreal İspanya
CSKA Sofya Bulgaristan
Neftçi Bakü Azerbaycan
Fenerbahçe Türkiye
Beşiktaş Türkiye
Galatasaray Türkiye
Altınordu Türkiye
Göztepe Türkiye
Altay Türkiye
Manisa Türkiye
Adana Demir Türkiye
Başakşehir Türkiye
Gölcük Karadeniz Türkiye

BAKMADAN GEÇME!