Fenerbahçe'den ayrılan İsmail Kartal'a Suudi Arabistan'dan teklif! 1 yıllık sözleşme...

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçeden ayrılan İsmail Kartala Suudi Arabistandan teklif 1 yıllık sözleşme...
Oluşturulma Tarihi: Haziran 06, 2024 16:30

Geride bıraktığımız sezonun başında Fenerbahçe'ye imza atan ve 99 puan toplayarak sarı - lacivertlilerin tarihine geçen İsmail Kartal, şampiyonluk yarışını 2. sırada bitirmesinin ardından görevinden ayrılmıştı. Kartal'ın kariyerine hangi takımda devam edeceği merak ediliyordu. Deneyimli teknik adam, Suudi Arabistan'dan teklif aldığını doğruladı.

Haberin Devamı

Trendyol Süper Lig'de 99 puan toplamasına rağmen sezonu ikinci sırada bitiren Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal ile yollar ayrılmıştı.

Sözleşmesinin sona ermesinin ardından kariyerine hangi takımda devam edeceği merak edilen tecrübeli çalıştırıcı için dikkat çeken bir iddia gündeme geldi.

Fanatik'in haberine göre Suudi Arabistan Ligi takımlarından Al-Taawoun, İsmail Kartal ile anlaşmaya vardı.

Haberin devamında Suudi Arabistan ekibinin deneyimli hocayla 1 yıllık sözleşme için el sıkıştığı kaydedildi.

İsmail Kartal'ın, anlaşma sonrasında sarı - lacivertlilere de ısrarla getirmek istediği Rade Krunic'i de kadrosuna katmayı hedeflediği belirtildi.

İSMAİL KARTAL TEKLİFİ DOĞRULADI

Haber Global'e yaptığı açıklamayla teklifi doğrulayan Kartal; "Kulüple bağlantılı bir menajer beni aradı. Suudi Arabistan’da çalışmak isteyip istemeyeceğimi sordu. Ben de ‘Neden olmasın’ dedim ama daha resmi bir teklif yok. Rakam konusunda da bir konuşma yapmadık. Kulüpten resmi teklif gelirse gidip görüşeceğim." dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!