Fenerbahçe'de Serdar Dursun hesabı açtı, Lemos 1.5 yıl sonra...

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçede Serdar Dursun hesabı açtı, Lemos 1.5 yıl sonra...
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 12, 2022 07:00

Tüm kulvarlarda geçen sezon 18 gole direkt katkı sağlayan Serdar Dursun, dün ikinci yarıda ağları sarstı ama galibiyet gelmedi.

Haberin Devamı

Avrupa Ligi’nin 3. eleme turu rövanşında dün Slovacko ile karşılaşan Fenerbahçe’de Serdar Dursun, ikinci yarıda golünü atarken, bu sezon ilk defa resmi bir mücadelede ağları sarsmış oldu. Golcü futbolcu, geçen sezon 37 resmi karşılaşmada forma giyerken, 15 gol attı ve 3 asist yapmayı başardı.

CEZA SAHASI DIŞINDAN AVLADI

Müsabakaya ilk 11’de çıkan Serdar Dursun, özellikle ikinci yarının başında hücum hattında çok etkili oldu. Golden önce de tehlikeli ataklarla kaleyi yoklayan Serdar, 56. dakikada aradığı golü buldu. Serdar, ceza sahası dışından şık bir vuruşla fileleri havalandırdı ve sarı lacivertlileri skorda 1-0 öne geçirdi.

RONALDO SEVİNCİ

Attığı golle sarı lacivertlileri taraftarlarından sosyal medyada büyük beğenisini kazanan Serdar Dursun, artık klasikleşen Ronaldo sevinci olan ‘siu’ ile golünü kutladı. Bununla beraber Fenerbahçeli taraftarlar, golcü arayışlarına rağmen Serdar’ın daha çok şans bulması gerektiğini ifade ettiler

Haberin Devamı

LEMOS 1.5 YIL SONRA OYNADI

Fenerbahçe'de gözden çıkarılan isimlerden biri olarak gösterilen Lemos, dünkü karşılaşmaya ilk 11’de çıktı. Uruguaylı stoper 1.5 yıl sonra sarı lacivertli formayı sırtına geçirdi. 26 yaşındaki stoper son olarak 9 Şubat 2021’de Türkiye Kupası’nın çeyrek finalinde 2-1 kaybedilen Başakşehir karşılaşmasında görev yapmıştı.

ARDA İLK KEZ 11'DE ÇIKTI

Fenerbahçe'de Ümraniyespor maçında forma giymemesi dikkat çeken Arda Güler, Slovacko önünde sahaya ilk 11’de çıktı. Sarı lacivertli futbolcu böylece kariyerinde ilk kez bir Avrupa maçında başlangıç kadrosunda yer aldı. Arda bununla beraber 10 numaralı formasıyla ilk defa Fenerbahçe adına sahaya çıktı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!