Fenerbahçe 2-1 Petrolul Ploiesti (Hazırlık maçı)

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe 2-1 Petrolul Ploiesti (Hazırlık maçı)
Oluşturulma Tarihi: Haziran 29, 2024 12:25

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıkları kapsamındaki ilk maçında Mehmet Topal'ın çalıştırdığı Petrolul Ploiesti'yi 2-1 mağlup etti. Jose Mourinho, sarı-lacivertlilerin başında ilk maçına çıkarken yeni transfer de sahne aldı.

Haberin Devamı

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, ilk hazırlık maçında Mehmet Topal'ın çalıştırdığı Petrolul Ploiesti ile kozlarını paylaştı.

Jose Mourinho'nun sarı-lacivertlilerin başında çıktığı ilk mücadele Fenerbahçe'nin 2-1'lik üstünlüğüyle tamamlandı.

MOURINHO'NUN 11'İ

Fenerbahçe sahaya Osman Ertuğrul; Yiğit Efe Demir, Serdar Aziz, Luan Peres, Oosterwolde; Rade Krunic, Mert Hakan, Fred; Ryan Kent, Cengiz Ünder, Edin Dzeko 11 ile çıktı.

TOPAL'IN ÖĞRENCİLERİ ÖNE GEÇTi

Karşılaşmada ilk gol Mehmet Topal'ın öğrencilerinden geldi. Petrolul Ploiesti, 35. dakikada Bratu'nun golüyle öne geçti.

FENERBAHÇE GERİ DÖNDÜ

Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren goller ise 41. dakikada Edin Dzeko ve 57. dakikada Miha Zajc'tan geldi. Zajc'ın frikik golü sosyal medyada övgülere sebep oldu.

Haberin Devamı

Fenerbahçe 2-1 Petrolul Ploiesti (Hazırlık maçı)

YENİ TRANSFER SAHNE ALDI

Sarı-lacivertlilerin yeni transferi Levent Mercan da süre alırken Zajc'ın golüyle sonuçlanan frikikte atağı başlatan isim oldu.

DEVREDE OYUNA GİRDİ

İkinci yarıya başlarken Fenerbahçe'de Luan Peres, Edin Dzeko, Yiğit Efe, Krunic, Mert Hakan, Fred, Cengiz Ünder oyundan çıktı; Levent Mercan, Zeki Dursun, Umut Nayir, Bartuğ, Zajc, Crespo, Emre Mor oyuna dahil oldu.

Böylece Levent Mercan ilk kez Fenerbahçe forması giymiş oldu.

ALİ KOÇ VE YÖNETİMİNDEN TAKİP

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, yöneticiler Acun Ilıcalı, Burak Kızılhan ve Ahmet Ketenci ile birlikte sportif direktör Mario Branco, ilk hazırlık maçı için Topuk Yaylası Tesisleri'nde yerlerini aldı.

Ali Koç, Acun Ilıcalı ve Mario Branco, Topuk Yaylası Tesisleri’ne helikopter ile geldi.

MOURINHO'DAN MEHMET TOPAL'A HEDİYE

Jose Mourinho ve Petrolul Ploiesti teknik direktörü Mehmet Topal maçtan önce bir araya geldi. Portekizli teknik adam, sarı-lacivertlilerin eski oyuncusu Mehmet Topal'a Fenerbahçe forması hediye etti.

BAKMADAN GEÇME!