Fenerbahçe Hull City hazırlık maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe Hull City maçı canlı yayın bilgileri

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe Hull City hazırlık maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta Fenerbahçe Hull City maçı canlı yayın bilgileri
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 10, 2022 15:36

Fenerbahçe Hull City maçı için araştırmalar hız kazandı. İngiltere Championship ekiplerinden Hull City, bugün Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe Hull City maçı Yeni Sakarya Atatürk Stadyumu’nda oynanacak. Peki, Fenerbahçe Hull City maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Haberin Devamı

Fenerbahçe Hull City maçı için geri sayım başladı. Fenerbahçe ve Hull City karşılaşması bugün oynanacak. Yeni Sakarya Atatürk Stadyumu’nda gerçekleşecek olan hazırlık maçı saat 20.30’da başlayacak.

FENERBAHÇE HULL CITY MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe Hull City maçı bu akşam oynanacak. Fenerbahçe, 2022-2023 sezonu hazırlıkları kapsamında bu akşam İngiltere Championship ekibi Hull City ile dostluk maçında karşılaşacak. Fenerbahçe taraftarı merhum Alpay Kazan anısına düzenlenecek bu özel maç Yeni Sakarya Atatürk Stadyumu’nda oynanacak ve saat 20.30’da başlayacak. Karşılaşma TV8 ekranlarında yayınlanacak.

FENERBAHÇE, HULL CITY MAÇINA HAZIR

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarını dün akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Can Bartu Tesisleri’nde teknik direktör Jorge Jesus yönetiminde gerçekleştirilen idman, salonda yapılan kuvvet ve dayanıklılık çalışması ile başladı. Ardından sahaya geçen sarı-lacivertliler, U19 Takımımızla yaptığı antrenman maçıyla günü tamamladı.

BAKMADAN GEÇME!