Fenerbahçe, Filip Kostic transferini açıkladı

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe, Filip Kostic transferini açıkladı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 09, 2024 19:47

Fenerbahçe Kulübü, Sırp futbolcu Filip Kostic ile sözleşme imzaladı. Kostic'in transfer videosunda Galatasaray'a gönderme yapıldı.

Haberin Devamı

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Filip Kostic, kendisini sarı lacivert renklerimize bağlayan sözleşmeye imza attı. Kulübümüzün Juventus’dan kiralık kadrosuna kattığı Filip Kostic, düzenlenen törenle sözleşmemize imza attı. Kostic, taraftarlarımızın önünde sahaya çıkmak için sabırsızlandığını söyledi." ifadelerine yer verildi.

İtalyan devbi Juventus da yaptığı paylaşımla Kostic'in kiralık olarak Fenerbahçe'ye transfer olduğunu duyurdu ve futbolcuya başarı diledi.

TRANSFER VİDEOSUNDA GALATASARAY'A GÖNDERME

Fenerbahçe, Filip Kostic'in transferi için özel bir video paylaştı. 'Koordinatları verdik, Kotic Kadıköy'de' başlığıyla paylaşılan videonun başında 'Filip Kostic, Galatasaray'a çok yakın' başlıklı haber görselleri yer aldı.

Videonun devamında Dusan Tadic'in vatandaşı Kostic'i 'Seni Fenerbahçe'ye, Mourinho Evreni'ne bekliyoruz' demesi ve Kostic'in 'Tamam, Mourinho Evreni'ne geliyorum' diye yanıt vermesi yer aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!