Fenerbahçe-Austria Wien maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe'nin play-off'taki rakibi Austria Wien!

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe-Austria Wien maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda Fenerbahçenin play-offtaki rakibi Austria Wien
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 12, 2022 03:21

Fenerbahçe-Austria Wien maçı için geri sayım başladı. UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turu rövanşında Fenerbahçe, deplasmanda Çekya ekibi Slovacko ile karşılaştı. Mücadele 1-1'lik skorla sona ererken, ilk maçı 3-0 kazanan sarı-lacivertli ekip adını bir üst tura yazdırdı. Fenerbahçe play-off'ta Avusturya ekibi Austria Wien ile kozlarını paylaşacak. Gözler şimdi karşılaşmanın tarihinde. Peki, Fenerbahçe-Austria Wien maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte, Fenerbahçe-Austria Wien play-off karşılaşması ile ilgili bilgiler.

Haberin Devamı

Fenerbahçe-Austria Wien play-off maçının tarihi, Slovacko galibiyetinin ardından gündeme geldi. UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turu rövanşında temsilcimiz Fenerbahçe ilk maçta mağlup ettiği Çekya ekibi Slovacko ile berabere kalarak üst turu garantiledi. Turu geçen sarı lacivertliler, Austria Wien ile gruplara kalmak için mücadele verecek. Play-off turunda maçlar, 18 ve 25 Ağustos'ta yapılacak.

Fenerbahçe-Austria Wien maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe-Austria Wien play off ilk maçı 18 Ağustos'ta, ikinci karşılaşma da 25 Ağustos'ta Türkiye'de oynanacak. Maçın saat ve kanal bilgisi ilerleyen günlerde açıklanacak.

Tur atlayan takımlar, UEFA Avrupa Ligi gruplarına kalacak. Elenen ekipler ise yoluna UEFA Avrupa Konferans Ligi gruplarında devam edecek.

MAÇIN ÖZETİ

Haberin Devamı

10'uncu dakikada Crespo orta alanda kaptığı topu Arda Güler'e aktardı. Sağ çaprazdan ceza sahasına yönelen Arda Güler'in pasında meşin yuvarlakla Serdar Dursun buluştu. Bu oyuncu savunma engeline takıldı.

28'inci dakikada orta sahada topa sahip olan Arda Güler, sağ kanattaki Serdar Dursun'a meşin yuvarlağı aktardı. Son çizgiye kadar inen Serdar Dursun'un pasında ceza sahası içinde topla buluşan Rossi'nin vuruşunda meşin yuvarlak savunmadan sekerek dışarı gitti.

30'uncu dakikada Arda Güler'in pasında ceza sahası önünde topla buluşan Serdar Dursun'un vuruşunda kaleci Nguyen, meşin yuvarlağı kornere çeldi.
57'nci dakikada Fenerbahçe öne geçti. Lemos'un pasında ceza sahası önünde topla buluşan Serdar Dursun'un sert vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 0-1.

58'inci dakikada Slovacko eşitliği yakaladı. Ceza sahası içinde yaşanan karambolde kaleci Altay'dan seken topla buluşan Sasinka'nın vuruşunda top ağlara gitti: 1-1.

70'inci dakikada ceza sahası önünde topla buluşan Kohut'un sert vuruşunda meşin yuvarlağı kaleci Altay oyun alanına çeldi. Dönen topla yeniden buluşan Kohut'un ceza sahasına pasında araya giren Emre Mor, meşin yuvarlağı uzaklaştırdı.

Karşılaşmada başka gol olmadı ve mücadele 1-1'lik eşitlikle sona erdi.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!