Fenerbahçe Antalyaspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak?

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe Antalyaspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 12, 2017 18:15

Fenerbahçe Antalyaspor maçı bu hafta oldukça heyecan seviyesi yüksek kritik bir karşılaşmaya sahne olacak. Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında liderlik şansını zora sokan Fenerbahçe kendi sahasında Antalyaspor'u konuk edecek. Artık tamamen Şampiyonlar Ligi'ne katılma hakkı kazanmak için oynayan Fenerbahçe geri kalan maçlarını zaferle tamamlamak istiyor. Tüm futbolseverler karşılaşmanın canlı yayın bilgilerini merak ediyorlardı. Mücadelenin canlı yayın bilgileri belli oldu. Peki, Fenerbahçe Antalyaspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak?

Haberin Devamı

Fenerbahçe Antalyaspor maçı ile bu hafta iki takım içinde önemli bir karşılaşma oynanacak. Matematiksel olarak Avrupa şansını devam ettiren Antalyaspor'de hedef ilk dörte girebilmek. Fenerbahçe ise geçtiğimiz hafta Beşiktaş derbisinde bulduğu son dakika golü ile 1 puan alarak ligin 3. sırasında ve 57 puanla yarışa kaldığı yerden devam ediyor. Peki Fenerbahçe Antalyaspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Fenerbahçe Antalyaspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Fenerbahçe Antalyaspor maçı 13 Mayıs Cumartesi günü saat 19:00'da başlayacak. Mücadele beIN Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Antalyaspor’da Fenerbahçe maçının hazırlıkları sürüyor

Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak Antalyaspor, mücadelenin hazırlıkların sürdürüyor.

Haberin Devamı

Süper Lig’de Medipol Başakşehir’e 1-0 yenilen Antalyaspor, 31. haftada deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Atilla Vehbi konuk Tesisleri’nde Teknik Direktör Rıza Çalımbay, gözetiminde yapılan çalışma koşuyla başladı. Koşunun ardından ısınma hareketleri yapan Antalyasporlu futbolcular daha sonra 5’e 2 top kapma çalışması gerçekleştirdi. İstasyon çalışmasıyla süren antrenman yarı alanda yapılan maçla sona erdi. Antalyaspor’da Medipol Başakşehir ile oynanan maçta sakatlanan Celustka, takımdan ayrı çalıştı.

Akdeniz ekibi Antalyaspor’da antrenman öncesi deneyimli orta saha oyuncusu Yekta Kurtuluş oğluyla bir süre oynadı. Oğlunu sırtına alan Yekta Kurtuluş, antrenmanın başlamasıyla oğlunu yan sahaya gönderdi. Öte yandan Antalya Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi antrenman öncesi takımı ziyaret ederek Samuel Eto’o ve Teknik Direktör Rıza Çalımbay’a Çiçek takdim etti. Antrenmanı izlemeye gelen grup futbolculara baklava da ikram ederken, bazı oyuncularla da fotoğraf çektirdi. Kırmızı-beyazlı ekip Fenerbahçe maçının hazırlıklarına sabah yapacağı antrenmanla devam edecek.

Fenerbahçe, Antalyaspor maçı hazırlıkları

Fenerbahçe, Antalyaspor ile oynayacağı lig maçın hazırlıklarına, Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla devam etti. Teknik Direktör Dirk Advocaat yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, 1 saat 20 dakika sürdü. Koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başlayan antrenman, iki grup halinde yapılan 5’e 2 top kapma ve pas çalışmasının ardından çift kale maçla sona erdi. Fenerbahçe, Antalyaspor maçının hazırlıklarına, yapacağı çalışmalarla devam edecek.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!