Fenerbahçe, Allan Saint-Maximin'i açıkladı! Fransız yıldızın maliyeti belli oldu

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe, Allan Saint-Maximini açıkladı Fransız yıldızın maliyeti belli oldu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 16, 2024 19:01

Fenerbahçe, Fransız kanat oyuncusu Allan Saint-Maximin'in transferi konusunda görüşmelere başlandığını duyurdu.

Haberin Devamı

Fenerbahçe uzun süredir görüşmelerini sürdürdüğü Allan Saint-Maxim için mutlu sona ulaştı.

Fenerbahçe'nin, kulübü Al-Ahli ve kendisi ile transfer görüşmelerine başladığını açıkladığı 27 yaşındaki Fransız futbolcu Allan Saint-Maximin, İstanbul'a geldi.

Özel tarifeli uçakla İstanbul'a gelen Saint-Maximin, saat 19.45'te Sabiha Gökçen Havalimanı Genel Havacılık Terminali'ne iniş yaptıktan sonra özel bir araçla konaklayacağı otele gitti. Fransız futbolcuyu, havalimanı çıkışında çok sayıda Fenerbahçeli taraftar karşıladı.

Fenerbahçe, Allan Saint-Maximini açıkladı Fransız yıldızın maliyeti belli oldu

Allan Saint-Maximin'in, yarın sağlık kontrolünden geçtikten sonra kendisini sarı-lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza atması bekleniyor.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'den yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Allan Irénée Saint-Maximin'in geçici transferi konusunda, Futbolcu ve Kulübü Al-Ahli ile görüşmelere başlanmıştır. Futbolcu sağlık kontrolünden geçmek ve transfer görüşmelerini ilerletmek üzere bu akşam İstanbul'a gelecektir." denildi.

F.BAHÇE'NİN ÖDEYECEĞİ RAKAM

Fenerbahçe, Allan Saint Maximin için Al Ahli'ye oyuncunun maaşı, kiralama ücreti ile birlikte menajerlik ücreti de dahil toplam 8 milyon Euro civarında bir bedel ödeyecek.

NEWCASTLE'DAN AL-AHLİ'YE GİTTİ

Temmuz 2023'te Newcastle United'dan Al-Ahli'ye 27.2 milyon Euro'ya transfer olan Fransız yıldız, 31 maçta 4 gol atıp 10 asist yaptı.

Allan Saint-Maximin'in Al-Ahli'le olan sözleşmesi 2026 yılında son buluyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!