Fenerbahçe - Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe Adana Demirspor maçı detayları

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe - Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda Fenerbahçe Adana Demirspor maçı detayları
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 21, 2022 10:06

Süper Lig'de 3. haftanın kapanış mücadelesi Fenerbahçe Adana Demirspor maçı ile taraftarlara heyecan dolu anlar yaşatacak. Süper Lig'in ilk haftasında taraftarı önünde Ümraniyespor ile 3-3 berabere kalan Fenerbahçe, 2017/18'den bu yana ilk kez iç sahadaki ilk iki lig karşılaşmasında puan kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya. Bu nedenle futbol severler maçın gelişmelerini merakla bekliyorlar. Peki, Fenerbahçe Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte, Fenerbahçe Adana Demirspor maçı canlı yayın bilgileri...

Haberin Devamı

Adana Demirspor'u ağırladığı son beş Süper Lig maçının dördünü kazanan ve bu galibiyetlerde toplam 18 gol atan Fenerbahçe, tek mağlubiyetini son karşılaşmada 2-1'lik skorla aldı. Şimdi gözler maç gününe çevrildi. enerbahçe ile oynadığı son Süper Lig maçını 2-1'lik skorla kazanan Adana Demirspor, Ocak 1988'den bu yana rakibine karşı ilk kez üst üste iki galibiyet almak istiyor. Adana temsilcisi, bu iki galibiyetlik seri ve Ocak 2022'de oynanan son karşılaşma arasında sarı-lacivertlilere rakip olduğu dokuz lig mücadelesinin tamamını kaybetti.

Süper Lig'in ilk haftasında taraftarı önünde Ümraniyespor ile 3-3 berabere kalan Fenerbahçe, 2017/18'den bu yana ilk kez iç sahadaki ilk iki lig karşılaşmasında puan kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya. Deplasmanda oynadığı son iki maçta da 2+ gol atan Adana Demirspor, bu şekilde daha uzun bir seriyi en son Mayıs-Eylül 1989 arasındaki üç karşılaşmalık dönemde yaşadı. Son 16 Süper Lig maçını kaybetmeyen Fenerbahçe, daha uzun bir yenilmezlik serisini en son Aralık 2010-Ekim 2011 arasındaki 27 karşılaşmalık dönemde yaşadı. Son üç Süper Lig maçını toplam 13 gol atarak kazanan Adana Demirspor, kulüp tarihinin en uzun galibiyet serisini tekrarlamayı hedefliyor.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE ADANA DEMİRSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe Adana Demirspor maçı 22 Ağustos pazartesi akşamı saat 21:45'te oynanacak. Mücadele beIN Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

BAKMADAN GEÇME!