Fenerbahçe 2-0 Galatasaray (Kadın Futbol Süper Ligi maç özeti)

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe 2-0 Galatasaray (Kadın Futbol Süper Ligi maç özeti)
Oluşturulma Tarihi: Ekim 13, 2024 13:50

Kadın Futbol Süper Ligi 6. hafta maçında Fenerbahçe ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Mücadele 2-0'lık sarı lacivertli ekibin galibiyeti ile sonuçlandı.

Haberin Devamı

 Kadın Futbol Süper Ligi 6. haftası dev bir derbiye sahne oldu. Fenerbahçe Petrol Ofisi'nin Galatasaray Petrol Ofisi'ni ağırladığı mücadeleyi Fenerbahçe 2-0 kazandı.

Seremoni öncesi hakemler ve iki takımın oyuncuları, 'Kadına ve Çocuğa Dokunma' pankartını açarken, tribünler alkışlarla karşılık verdi.

Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri'nde oynanan maçta sarı lacivertli ekibe galibiyeti getiren golleri 62'de Ümran Özev, 67'de ise Yağmur Uraz kaydetti.

Fenerbahçe 2-0 Galatasaray (Kadın Futbol Süper Ligi maç özeti)

Böylelikle ev sahibi ekip puanını 18'e yükseltti. 2 maçı eksik olan konuk takım ise 9 puanda kaldı.

Fenerbahçe Kadın Futbol Süper Ligi'nin 7. haftasında Ereğli Belediyespor'a konuk olacak. Galatasaray ise sahasında Amed Sportif Faaliyetleri ağırlayacak.

Haberin Devamı

GALATASARAY'DA BU SEZON BİR İLK

Bu sonuçla Gökhan Bozkaya yönetimindeki Fenerbahçe yoluna 6'da 6 ile devam etti.

Metin Ülgen'in ekibi Galatasaray ise ligde çıktığı 3 maçtan 3 galibiyet ile ayrılmıştı. İki maçı ertelenen sarı kırmızılar bu sezon ilk mağlubiyetini ezeli rakibine karşı almış oldu.

İLK 11'LER

Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri'nde oynanan karşılaşmaya sarı-lacivertliler, Natalia, Zoe, Plummer, Yaşam Göksu, Ümran Özev, Otu, Busem Şeker, Ece Türkoğlu, Borgella, Marta, Yağmur Uraz ilk 11'iyle çıktı.

Konuk ekip ise Gamze Nur Yaman, Berna Yeniçeri, Eda Karataş, Jazmin, Benan Altıntaş, Ecem Cumert, Ebru Topçu, Usme, Arzu Karabulut, Bakarandze, Staskova ilk 11'ini tercih etti.

2 HAFTA ARA VERİLECEK

A Milli Kadın Futbol Takımı'nın 2025 UEFA Kadınlar Avrupa Futbol Şampiyonası play-off maçları nedeniyle lige 2 hafta ara verilecek.

 

 

BAKMADAN GEÇME!