Euroleague'de fırsatlar 2 tane! iddaa'da MBS1...

Güncelleme Tarihi:

Euroleaguede fırsatlar 2 tane iddaada MBS1...
Oluşturulma Tarihi: Aralık 18, 2018 12:54

iddaa'da 'Günün Fırsatı' belli oldu, 1 değil 2 tane! İşte o Euroleague maçlarından son haberler ve Nesine.com basketbol yazarlarının iddaa analizleri...

Haberin Devamı

Orkun Hınçer'den 'Fenerbahçe Beko - CSKA Moskova' iddaa analizi

Temsilcimiz Fenerbahçe Beko son dönemde oldukça formda. Bu akşam EuroLeague'in bir başka güçlü takımı CSKA Moskova'yı konuk edecek olan Fenerbahçe, aldığı 11 galibiyetle lider durumda. Koç Zeljko Obradovic, takımdaki her oyuncudan hemen hemen maksimun katkı alabiliyor. CSKA Moskova bu sezon deplasmanda oynadığı maçlarda 2 yenilgi aldı. Buducnost ve Baskonia'ya mağlup olan CSKA, çok fazla oyuncusundan skor katkısı alabilen bir takım. Temsilcimizin maçı kazanmak adına savunmayı ön planda tutmasını bekliyorum. Konuk takım da savunmada oldukça iyi bir takım. Mücadele dozu yüksek bir karşılaşma izleyeceğimizi düşünüyorum. İki takım da kontrollü oynayacaktır. Tercihim 'ALT' seçeneğinden yana olacak.

Haberin Devamı

Euroleague maçları, sezon boyunca CANLI yayınlarla Nesine.com'da olacak, kaçırmayın!

Orkun Hınçer'den 'Barcelona - Olympiakos' iddaa analizi

EuroLeague'de oynadığı son 3 maçı kaybeden Barcelona, pazar akşamı da İspanya Basketbol Ligi'nde, deplasmanda Malaga'ya kaybetti. Son dönemde istediği oyunu parkeye yansıtmakta güçlük çeken Barcelona'nın konuğu Olympiakos olacak. Geçen hafta Yunanistan'da oynanan maçta, temsilcimiz Anadolu Efes'i mağlup eden Olympiakos 12 maç sonunda 7 galibiyet almış durumda. Olympiakos zaman zaman deplasmanda oynadığı maçlarda zorlanıyor ve savunmada aksayabiliyor. Barcelona her ne kadar son dönemde iyi oynamasa da, İspanya'da reaksiyon gösterebilecek bir takım. Kevin Pangos hala istenen seviyede değil. Ancak bu akşamki maçta ev sahibi takımın tepki göstereceği düşüncesindeyim. Art arda alınan yenilgilerden sonra, Barcelona'nın bu akşamki maça daha konsantre çıkmasını ve 'kazanmasını' bekliyorum.

Günün en popüler iddaa tercihlerini incelemek için buraya tıklayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!