Ertuğrul Özkök yeni bir tartışma başlatıyor

Güncelleme Tarihi:

Ertuğrul Özkök yeni bir tartışma başlatıyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2017 10:29

Hürriyet Gazetesi yazarı Ertuğrul Özkök bugünkü yazısında, "Yeni tribün sosyolojisi, yeni bir içerik talebi yaratmış, yeni içerik de spor yazarı profilini değiştirmiştir. İngiltere’de futbol yazarları artık Oxford ve Cambridge’den mezun olmaktadır. Türkiye’de şu soru er veya geç sorulacaktır: Şu an basın tribününde kaç Boğaziçili, kaç ODTÜ, Koç, Sabancı mezunu var?" konusunu değerlendirdi.

Haberin Devamı

İşte Ertuğrul Özkök'ün yazısının bir bölümü;

G.saray-Fenerbahçe derbisinden sonra yazılan yazılara işte bu yeni tribün sosyolojisi ve onun talep ettiği yeni yazar profile açısından baktım. Televizyon yorumcularının bazıları, bundan 5 yıl önce zirvesine çıkan “Holigan yorumculuk”dönemini kapatmamış.

Reytingi, aşırı şahsileşmiş, baharatını sadece hakaret ve küçültücü, aşağılayıcı lakaplar takmaktan alan tarz devam ediyor.

Bazı kanallar ise yeni bir yorumcu profiline doğru ilerlemeye başlamış.

HÜRRİYET’İN DERBİ PERFORMANSI NASILDI?
Hürriyet Spor son yıllarda bu yeni profil konusunda büyük aşama kaydetti. Eleştirilerim de vardı. Maç ertesi yazılarla ilgili olarak adil olmalıyım. Bu yazılar zaman sınırlaması nedeniyle çok hızlı yazılıyor ve o nedenle, tahmin ediyorum yeni tribün sosyolojisinin beklentisine cevap verecek yazılar değil. O nedenle Hürriyet’te dört arkadaşımızın yaptığı haftalık değerlendirme beni çok daha fazla tatmin ediyor.

Haberin Devamı

ERTUĞRUL ÖZKÖK'ÜN YAZISININ TAMAMI İÇİN TIKLAYINIZ...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!