Ertelenen Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Adana Demirspor maçı bu hafta mı oynanacak? Ertelenen Süper Lig maçları için tarih belli oldu!

Güncelleme Tarihi:

Ertelenen Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Adana Demirspor maçı bu hafta mı oynanacak Ertelenen Süper Lig maçları için tarih belli oldu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 18, 2023 15:57

Ertelenen Süper Lig maçları için beklenen tarihler açıklandı. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Adana Demirspor’un Süper Lig 3. hafta maçları Avrupa kupalarında oynanan maçlar sebebiyle ertelenmişti. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Süper Lig’de ertelenen karşılaşmaların ne zaman oynanacağını duyurdu. Peki, Ertelenen Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Adana Demirspor maçı ne zaman oynanacak?

Haberin Devamı

2023 2024 Trendyol Süper Lig’de ertelenen maç takvimi belli oldu. Şampiyonlar Ligi ve Konferans Ligi’nde oynadıkları karşılaşmalar sebebiyle ligin 3. haftasını pas geçen Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Adana Demirspor’un maçlarının oynanacağı tarih belli oldu. İşte Süper Lig’de ertelenen 3. hafta maçlarının oynanış tarihi!

ERTELENEN GALATASARAY, FENERBAHÇE, BEŞİKTAŞ, ADANA DEMİRSPOR MAÇI NE ZAMAN OYNANACAK?

26 Eylül Salı

20:30 İstanbulspor - Galatasaray

27 Eylül Çarşamba

20:00 Adana Demirspor - Beşiktaş

28 Eylül Perşembe

20:00 Fenerbahçe – Başakşehir

BAKMADAN GEÇME!