Ergin Ataman, Gürcistan maçının tekrar oynatılmasını istiyor! "Ömer ve Hüseyin tartaklandı..."

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Eylül 05, 2022 15:07

A Milli Erkek Basketbol Takımımız'ın Gürcistan'a kaybettiği maçta, diskalifiye olan Furkan Korkmaz'a soyunma odası koridorunda Gürcü basketbolcular saldırdı. Başantrenörümüz Ergin Ataman, maç sonrasında Ömer Onan ve Hüseyin Beşok'un tartaklandığını açıkladı.

Haberin Devamı

İşte o açıklamalar...

Gürcistan maçını kendi bireysel hatalarımızla kaybettik. Boş şutları değerlendiremedik. Kaçan faul atışları var ama takımın mücadelesinden gurur duyuyorum. Ağır atmosferde ikinci uzatmanın son anına kadar kazanmak için çabaladık.

Özellikle maçın uzatma bölümünde 22 saniyenin göz göre göre oynatılmamış olması büyük skandal... Bu konuda gerekli itirazımızı anında yaptık aslında ama masadan püskürttüler bizi. Maç bitiminde kaptanımız hemen resmi, imzalı itirazını yaptı.

FIBA'dan maçın tekrarını ya da son 4.5 dakikanın tekrar oynanmasını beklemekteyiz... Burada çağ dışı bir organizasyonla karşı karşıyayız, dünkü olaylarla da bu ortaya çıkmış oldu.

Haberin Devamı

Furkan diskalifiye olduktan sonra soyunma odasına giderken rakip takımdan 3 isim soyunma odasının kapısında Furkan'a saldırıda bulunuyorlar. Furkan'ı korumak isteyen kondisyonerimiz darbe alıp yere düşüyor.

Olay koridorda cereyan ettiği için maç esnasında bizim haberimiz olamadı. Bunların hepsi görüntülerle ortaya çıkacaktır... Maçın son bölümünde ben de diskalifiye olduğumda koç odasına gittim. Gürültüleri duydum. Gürcü polisi takımı tartakladı.

Gürcü polisi takımımızı ite kaka soyunma odasına gönderdi. Ömer Onan ve Hüseyin Beşok'u tartakladılar... Büyük gölge düşürdü bu davranışlar organizasyona.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!