Erden Timur kimdir, nereli, kaç yaşında?

Güncelleme Tarihi:

Erden Timur kimdir, nereli, kaç yaşında
Oluşturulma Tarihi: Haziran 12, 2022 17:05

Erden Timur, Galatasaray gündeminde yer alması dolayısıyla kariyeri ve hayatı ile merak ediliyor. Peki, NEF Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur kimdir, serveti ne kadar? İşte NEF Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur hakkında bilgiler

Haberin Devamı

Verdiği desteklerle Galatasaray taraftarlarının sevgisini kazanan Erden Timur, 16 Kasım 1981 tarihinde Mersin’de doğdu. Üniversiteden sınıf arkadaşı Emine Timur ile evli olan Erden Timur, Ala Bade ve Yusuf Kenan adında 2 çocuğu var. Galatasaray'a verdiği önemli desteklerle dikkat çeken Timur, Emre Akbaba ve Radamel Falcao transferlerinde kulübe ciddi maddi destek sağladı.

2000 yılında Tarsus Amerikan Koleji’nden mezun olan Erden Timur, 2005 yılında Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olarak avukatlık diplomasını aldı. Daha sonra London School of Economics’te ekonomi yüksek lisansına başladı ancak babasının rahatsızlanması üzerine Türkiye’ye dönüş yaparak inşaat sektörüne girdi ve 2010 yılında Timur Gayrimenkul Geliştirme Yapı ve Yatırım A.Ş. çatısı altında Nef markasını kurdu ve başta İstanbul olmak üzere Bodrum, Londra gibi şehirlerde markalı konut projeleri geliştirmeye başladı.

Haberin Devamı

Projelerinde patenti kendisine ait olan foldhome konseptini uyguladı. Forbes 2020 verilerine göre 400 milyon dolarlık servetiyle Türkiye’nin en zengin 100. insanıdır.

BAKMADAN GEÇME!