Elmalı yağlı güreşleri hangi kanalda saat kaçta?

Güncelleme Tarihi:

Elmalı yağlı güreşleri hangi kanalda saat kaçta
Oluşturulma Tarihi: Eylül 05, 2021 11:41

Elmalı yağlı güreşleri hangi kanalda saat kaçta sorusu, bu yıl 669'uncu kez düzenlenecek olan Elmalı yağlı güreşlerini takip etmek isteyen kişilerin araştırdığı konu olmaya başladı. Elmalı yağlı güreşleri hangi kanalda saat kaçta başlayacak sorusuna alacakları cevaba göre müsabakaları izleyecek olan vatandaşlar, internet üzerinden araştırmalarını gerçekleştirmeye başladı. Peki, Elmalı yağlı güreşleri hangi kanalda, saat kaçta gerçekleşecek? İşte, o detaylar

Haberin Devamı

Antalya'nın Elmalı ilçesinde bu yıl 669'uncusu düzenlenen Tarihi Elmalı Yağlı Güreşleri başladı. Müsabakalar öncesi Cumhuriyet Meydanı'nda kortej yürüyüşü yapıldı. Elmalı Ömer Paşa Camisi'nde mevlit okutuldu, Kırkpınar eski başpehlivanlarından Recep Gürbüz, kabri başında yapılan dua ile anıldı.

İlk gün alt boyların mücadele ettiği güreşler, 5 Eylül Pazar günü yapılacak başpehlivanlık final müsabakasıyla sona erecek.

Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, 669 yıldır devam eden Türk'ün ilk er meydanı Elmalı Güreşleri'nin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle geçen yıl düzenlenemediğini hatırlattı.

Güreşlerin bir yıl aradan sonra tekrar düzenlenmesinden dolayı büyük bir sevinç, mutluluk ve onur duyduklarını dile getiren Öztürk, güreşçilere başarılar diledi.

Haberin Devamı

ELMALI YAĞLI GÜREŞLERİ HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Elmalı Yağlı Güreşleri, 10.30'da 4. Tur müsabakaları ile başlayacak. Devamında ise 13.00'da çeyrek final, 15.00'da yarı final, 17.00'da final maçları gerçekleşecek. Tüm bu müsabakalar Dmax ekranlarından canlı izlenebilecek.

BAKMADAN GEÇME!