Ed Woodward'ın istifası sonrası Conor McGregor'dan çarpıcı paylaşım: "Manchester United'ı almayı düşünüyorum"

Güncelleme Tarihi:

Ed Woodwardın istifası sonrası Conor McGregordan çarpıcı paylaşım: Manchester Unitedı almayı düşünüyorum
Oluşturulma Tarihi: Nisan 20, 2021 22:59

İrlandalı ünlü karma dövüş sporcusu Conor McGregor, Manchester United Başkan Yardımcısı Ed Woodward'ın görevinden istifa etmesinin ardından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. McGregor, Avrupa Süper Ligi'nde yaşanan kriz sonrası Manchester United'ı satın almayı düşündüğünü söyledi.

Haberin Devamı

Spor Arena Dış Haber - 2 gün önce kurulduğu açıklanan Avrupa Süper Ligi'nde büyük kriz yaşanırken, kuruculardan Manchester United'da yaşanan ayrılık sonrası ilginç bir talep futbol dünyasında dikkat çekti.

Organizasyonu kuran 12 kulüpten Chelsea, Manchester City, Barcelona ve Atletico Madrid'in ayrılık kararının ardından Manchester United Başkan Yardımcısı Ed Woodward, görevinden istifa etmişti. Bu karar sonrası İngiliz ekibinin sahibi olan Glazer Ailesi'ne ünlü karma dövüş sporcusu Conor McGregor'dan sürpriz bir hamle geldi.

İrlandalı McGregor, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada yaşanan gelişmeler sonrası Manchester United'ı satın almayı düşündüğünü belirti.

McGregor paylaşımında, "Selam millet. Manchester United'ı satın almayı düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?" diyerek futbol dünyasını şaşırttı.

Haberin Devamı

Ed Woodwardın istifası sonrası Conor McGregordan çarpıcı paylaşım: Manchester Unitedı almayı düşünüyorum

İrlandalı sporcunun bu paylaşımı, kısa sürede on binlerce etkileşim aldı.

10.000 TL'ye varan "Hoş geldin bonusu" sadece Misli.com'da! Hemen üye ol...

BAKMADAN GEÇME!