Şampiyonlar Ligi Dortmund İnter maçı bu akşam saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak?

Güncelleme Tarihi:

Şampiyonlar Ligi  Dortmund İnter maçı bu akşam saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak
Oluşturulma Tarihi: Kasım 05, 2019 11:28

Şampiyonlar Ligi F Grubu'nda heyecanında Dortmund ile İnter bu akşam karşı karşıya gelecek. Kritik maçta, iki rakip takım da sahadan 3 puan alarak liderlikle ayrılmak için mücadele edecek. Şampiyonlar Ligi'nde nefesler tutulurken karşılaşmayı takip etmek isteyen sporseverlerin maçla ilgili bilgileri merak konusu oldu. Peki, Şampiyonlar Ligi Dortmund İnter maçı bu akşam saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak?

Haberin Devamı

Dortmund İnter maçı ile bu akşam Şampiyonlar Ligi'nde heyecan seviyesi yüksek bir mücadele sahne alacak. Karşılaşma öncesinde spor severler mücadelenin canlı yayın bilgilerini merak ediyorlar. Dortmund İnter Şampiyonlar Ligi maçı ne zaman saat kaçta, hangi kanaldan canlı yayınlanacak? İşte detaylar

İki takımın aralarında oynadığı son karşılaşmada İnter sahasında Dortmund'u 2-0'lık skorla mağlup etmeyi başarmıştı. Dortmund ve İnter Şampiyonlar Ligi F Grubu'nda 4'er puanla 3 ve 4. sırada yer alıyor. İki takım içinde oldukça krtitik olan bu mücadelede çıkan sonuca göre grubun sıralaması da değişebilir. Şimdi gözler bu akşamki mücadeleye çevrildi. Peki Dortmund İnter Şampiyonlar Ligi maçı ne zaman saat kaçta, hangi kanalda?

Dortmund İnter Şampiyonlar Ligi maçı ne zaman saat kaçta, hangi kanalda?

Haberin Devamı

Dortmund İnter Şampiyonlar Ligi maçı bu akşam saat 23:00'da başlayacak. Mücadele beIN Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!