Coldzera, olomeister’ın CS:GO’dan ayrılışı hakkında konuştu

Güncelleme Tarihi:

Coldzera, olomeister’ın CS:GO’dan ayrılışı hakkında konuştu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 08, 2021 12:54

Coldzera, 2021’de olofmeister’ın FaZe’den ayrılacağını doğruladı ve yerine kimin geleceğinin ne zaman açıklanacağını söyledi.

Haberin Devamı

Marcelo "Coldzera" David, cybersports.ru ile yaptığı röportajda FaZe’nin 2021 yılıyla ilgili gelecek planlarını açıkladı. 2 kez Major kazanmış 26 yaşındaki oyuncu, takım arkadaşlarından Olof “olofmeister” Gustafsson’ın rekabetçi CS:GO sahnesinden emekliye ayrılacağını söyledi. Olofmeister, başarılarla dolu 8 senelik kariyerinin ardından Counter Strike’dan elini çekiyor.

Coldzera yakın gelecekte iki yeni transfer olacağını, unlardan birinin halihazırda açıklanan Twistzz olduğunu söyledi. Diğer transferin ise emekli olacak olofmeister’in yerini doldurmak için olacağını belirtti. “Artık Counter Strike oynamak istemiyor. Onun yerine gelecek beşinci oyuncuyu Mart veya Nisan’da açıklayacağız.”

Olofmeister, geçtiğimiz sene mayıs ayında takımda geri çekildiğini söylediğinde yerine Aurimas “Bymas” Pipiras getirilmişti. Sonrasında Bymas, woxic’in yerine mousesports’a geçmiş ve  Faze Clan’daki yerine Markus “Kjaerbye” Kjærbye gelmişti.

Haberin Devamı

Yakın zamanda FaZe, Bymas’ın yerine getirdiği Kjaerbye’ı yedeğe çekerek yerine Twistzz’i getirmişti. Coldzera’nın dediğine göre takımın beşinci ismi ise Mart-Nisan aylarında açıklanacak.

FaZe Clan’ın en yakın maçı, 13 Şubat’ta BLAST Premier Spring’de Team Liquid ile olacak. BLAST Premier Spring finali ise Haziran’da gerçekleşecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!