Çılgın gecenin çılgın Türkleri

Güncelleme Tarihi:

Çılgın gecenin çılgın Türkleri
OluÅŸturulma Tarihi: Temmuz 04, 2024 07:00

Bizim Çocuklar, Avusturya performansıyla çeyrek finaldeki rakibimiz Hollanda'ya da gözdağı verdi.

Haberin Devamı

Avusturya karşısında alınan tarihi başarıda Merih ve Mert'le birlikte birçok kahraman sahne aldı.

MERT'TEN Ä°LAHÄ° KURTARIÅž

MERT GÜNOK: Azeri spikerin dediği gibi ‘ilahi bir kurtarışla’ Türkiye’yi son 8’e taşıyan en önemli anın kahramanıydı. Baumgartner’in kafasındaki refleksi turnuvanın en iyi kurtarışı olarak kayıtlara geçti.

Çılgın gecenin çılgın Türkleri

SAKATLIKTAN ÇIKAN MUCİZE

MERİH DEMİRAL: Savunmadaki sakatlıklar olmasa onu 11’de görmemiz belki mümkün olmayacaktı. Ama o bu şansı iyi değerlendirmekle kalmadı attığı 2 golle bizi çeyrek finale taşıdı.

Çılgın gecenin çılgın Türkleri

Haberin Devamı

ARDA'NIN SÄ°HRÄ° SÃœRÃœYOR

ARDA GÜLER: Sihirli sol ayağı ve hipnotize eden geçişleriyle Türkiye’ye hayaller kurdurmaya devam ediyor. Gürcistan’a attığı unutulmaz golü Avusturya maçında istatistikler 1 asist dese de bana göre 2 asistle süsleyerek turnuvanın yıldızlarından olma yolunda emin adımlar atmayı sürdürüyor.

Çılgın gecenin çılgın Türkleri

ROKET ADAM FERDÄ° KADIOÄžLU

FERDİ KADIOĞLU: Onun için ne söylesek az. Karakteriyle, sahadaki duruşu ve enerjisiyle bambaşka bir profil. 90 dakikada ulaştığı 33.4 km/hıza son dakikada eklediği depar bile onun oyuna kattığı değerin ne kadar farklı olduğunun bir yansımasıydı.

Çılgın gecenin çılgın Türkleri

BARIÅž ALPER YILMAZ, YILMADAN KOÅžTU

BARIŞ ALPER YILMAZ: Bitmek tükenmek bilmeyen bir enerjiye sahip. Ferdi ile birlikte turnuvada en çok koşan ikinci futbolcu. Avusturya maçında yaptığı top kayıplarına rağmen çok çalıştı enerjisiyle ayakta kaldı.

ORTA SAHADA Ä°SMAÄ°L Ä°LE 'YÃœKSEK' KALÄ°TE

İSMAİL YÜKSEK: Oyundan çıkana kadar orta sahanın yükünü çekti. Çok çabaladı çok yoruldu. Rakip orta sahayı çok yıprattı. Onun sahada olduğu anlar güvenli ellerde olduğumuzu her zaman hissettiriyor.

Haberin Devamı

KAPTAN VARSA SORUN YOK

KAAN AYHAN: Kaptan çıktığı maçta verilen her görevi eksiksiz yerine getirirken en ufak tereddüt göstermedi. En kritik müdahalelerde onun imzası vardı. Sadece 90 dakika boyunca %91 pas isabetiyle oynadı. Sessiz, sakin ve gerçek bir joker.

Çılgın gecenin çılgın Türkleri

ORKUN KÖKÇÜ MUHTEŞEMDİ

ORKUN KÖKÇÜ: Sahada basmadık yer bırakmadı. Özellikle Hakan Çalhanoğlu’nun yokluğunda daha fazla inisiyatif alarak turnuvanın en iyi maçlarından birini çıkardı.

Â

Çılgın gecenin çılgın Türkleri

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!