CHAPECOENSE İÇİN TÖREN

Güncelleme Tarihi:

CHAPECOENSE İÇİN TÖREN
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 10, 2017 09:59

Brezilya'nın Chapecoense takımı, geçtiğimiz kasım ayında Kolombiya'da yaşanan uçak kazasının ardından yeniden bu ülkeye gitti. Güney Amerika Süper Kupa maçı için Kolombiya'ya giden Chapecoense takımı, törenle karşılandı.

Haberin Devamı

Futbol dünyası, 29 Kasım 2016 tarihinde yaşanan uçak kazası ile sarsılmıştı. Brezilya'nın Chapecoense ekibi, Copa Sudamericana finali ilk maçında Atletico Nacional ile karşılaşmak için Kolombiya'ya gidiyordu. Ancak Chapecoense ekibini taşıyan uçak, Medellin kenti yakınlarında düşmüş ve 71 kişi hayatını kaybetmişti. Yaşanan facianın ardından Copa Sudamericana şampiyonluğu, Chapecoense ekibine verilmişti. Facianın ardından aylar sonra, Chapecoense ekibi bir kez daha Kolombiya'ya gitti. Chapecoense, Güney Amerika Süper Kupa rövanş maçında Atletico Nacional ile karşılaşmak üzere Medellin kentine gitti. Takım, hava alanına gelişinde törenle karşılandı. Medellin Belediye Başkanı Federico Gutierrez, törende futbolculara ve teknik ekibe birer madalya taktı.
Törenin ardından Chapecoense kafilesini taşıyan otobüs, hava alanından ayrıldı. Güney Amerika Süper Kupa ilk maçında Chapecoense, Atletico Nacional'i 2-1 mağlup etmişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!