Bayern Münih 5-0 Fortuna Düsseldorf

Güncelleme Tarihi:

Bayern Münih 5-0 Fortuna Düsseldorf
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2020 11:50

Bundesliga'da 29. hafta maçında Bayern Münih, Fortuna Düsseldorf'u 5-0 mağlup etti. Bayern Münih'e galibiyeti getiren golleri 15. dakikada Zanka kendi kalesine, 29. dakikada Pavard, 43 ve 50. dakikada Lewandowski, 52. dakikada Davies kaydetti.

Haberin Devamı

Bundesliga'da 29. hafta maçında lider Bayern Münih, konuk ettiği Fortuna Düsseldorf' 5-0 mağlup etti. Karşılaşmanın 15. dakikasında ev sahibi ekibin atağında Zanka topu kendi ağlarına gönderince Bayern Münih 1-0 öne geçti.

Ardından Benjamin Pavard 29. dakikada Bayern Münih'i 2-0 öne geçiren golü attı. Maçın 43. dakikasında sahneye çıkan Robert Lewandowski attığı golle takımını 3-0 geçirirken, ilk yarının da sonucunu belirledi.

İkinci devreye de fırtına gibi giren Bayern Münih, 50. dakikada Robert Lewandowski ile farkı dörde çıkarttı. Çok geçmeden 52. dakikada bu kez Alphonso Davies sahneye çıktı ve Bayern Münih'in Fortuna Düsseldorf karşısında bulduğu 5. gole imzasını attı.

Bayern Münih 5-0 Fortuna Düsseldorf


Bayern Münih, Fortuna Düsseldorf karşısında aldığı farklı galibiyetle şampiyonluğa bir adım daha yaklaşırken, aldığı yenilgiyle Fortuna Düsseldorf 27 puanla ligin 17. sırasında kaldı.

KAAN AYHAN FORMA GİYEMEDİ
Son maçlarda takımının kazandığı puanlarda önemli payı olan Kenan Karaman, Bayern Münih karşısında ilk 11'de forma giydi. Fortuna Düsseldorf'ta Kaan Ayhan, kas problemi nedeniyle maç kadrosunda yer almadı. Milli oyuncunun sakatlık durumunun tam olarak hangi boyutta olduğu henüz açıklanmadı.

BAKMADAN GEÇME!