Bulgaristan Türkiye basketbol maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta? Bulgaristan Türkiye basketbol maçı canlı yayın bilgisi

Güncelleme Tarihi:

Bulgaristan Türkiye basketbol maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta Bulgaristan Türkiye basketbol maçı canlı yayın bilgisi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 02, 2022 17:43

Bulgaristan Türkiye basketbol maçı için geri sayım başladı. A Milli Erkek Basketbol Takımı, 2022 Avrupa Basketbol Şampiyonası A Grubu ilk maçında Gürcistan'ın Tiflis kentinde Karadağ ile karşı karşıya geldi. Şimdi sıra Bulgaristan Türkiye maçında. Peki, Bulgaristan Türkiye basketbol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Haberin Devamı

Bulgaristan Türkiye basketbol maçının ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacağı belli oldu. Türkiye A Milli Takımımız, 2022 Avrupa Basketbol Şampiyonası A Grubu ikinci maçında Bulgaristan ve Türkiye karşı karşıya gelecek. Karşılaşma NTV ekranlarında canlı izlenebilecek.

BULGARİSTAN TÜRKİYE BASKETBOL MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Bulgaristan Türkiye basketbol maçı 3 Eylül Cumartesi saat 17:15’te oynanacak. Karşılaşma NTV ekranlarında canlı izlenebilecek.

İLK MAÇIN ÖZETİ

A Milli Erkek Basketbol Takımı, 2022 Avrupa Basketbol Şampiyonası A Grubu ilk maçında Gürcistan'ın Tiflis kentinde Karadağ ile karşı karşıya geldi.

12 Dev Adam, mücadeleyi 72-68 kazanarak turnuvaya galibiyetle başladı.

Tiflis Arena'da oynanan mücadeleye ay-yıldızlılar Şehmus Hazer, Furkan Korkmaz, Cedi Osman, Alperen Şengün ve Sertaç Şanlı beşiyle başladı.

Haberin Devamı

Maça istediği gibi başlayamayan milliler ilk periyodu 18-14 geride bitirdi. İkinci periyotta rakibine karşı üstünlüğü ele geçiren 12 Dev Adam, soyunma odasına 41-31 önde girdi. Üçüncü periyotta da rakibinin öne geçmesine izin vermeyen Türkiye, salondan 72-86 galip ayrılarak turnuvaya gabiyetle başladı.

Ay-yıldızlı ekipte Shane Larkin 18, Cedi Osman 15 ve Alperen Şengün 12 sayıyla mücadeleyi noktaladı. Karadağ’da ise Bojan Dubljevic 18 sayıyla oynadı.

BAKMADAN GEÇME!