Beşiktaş'ta Önder Karaveli'den dikkat çeken transfer açıklaması!

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaşta Önder Karaveliden dikkat çeken transfer açıklaması
Oluşturulma Tarihi: Ocak 29, 2022 23:03

Beşiktaş'ta Sergen Yalçın'ın ayrılığının ardından teknik direktörlük görevine getirilen 8 ve maçta gelen 15 puanla taraftarların takdini toplayan Önder Karaveli, önemli açıklamalar yaptı.

Haberin Devamı

Beşiktaş Teknik Direktörü Önder Karaveli, TRT Spor'a açıklamalarda bulundu.

İşte Önder Karaveli'nin sözleri;

Antalyaspor maçında Emirhan'ı oyuna sürerek risk almadım. İyi bir oyuncu adayını sahaya sürdüm. A takıma aday bir oyuncuyu, o anki akış gereği, oyun gereği sahaya sürdüm. O da bizim isteklerimize fazlasıyla karşılık verdi.

HER 11 DEĞERLİDİR

Beşiktaş'ın çok geniş bir kadrosu var. Sahaya çıkacak ilk 11'i her zaman bulursunuz ve sahaya çıkan her 11 değerlidir.

UFAK TEFEK DOKUNUŞLAR YAPTIK

Çok başka bir yerden gelmedik. 3 numaralı sahayı kullanıyorduk biz, 1 numaralı sahaya geçtik. Çok önemli bir figür takımdan ayrılmıştı. Oyuncuların ve yönetimin kafası karışıktı. Onların yanında olduğumuzu gösterdik. Ufak tefek dokunuşlar yaptık.

LARIN, MALATYASPOR MAÇINDA NEDEN OYNAMADI?

Haberin Devamı

Yönetim ve Ceyhun Bey, ben göreve başladıktan sonra bana herhangi bir oyuncuyla ilgili bir kelime bile söylemedi. Bu da Beşiktaş'ın saygınlığını gösterir. Benden önce de yaşanmamıştır, bundan sonra da olamaz.

TRANSFER YAPMAYA BAŞLADIK

Transferlerimiz sesli geçiyor. Biz transfer yapmaya başladık. Belki medya atlıyor. Kerem Kalafat'ı getirdik. Rosier'e alternatif olarak sağ beke. Takım için daha az süre alan oyuncuları daha fazla kullanmak istiyoruz. Bunlardan biri Alex. Demir Ege Tıknaz, Emirhan Delibaş, Necati Bilgiç, Emirhan İlkhan... Bunlar bizim kış dönemi transferlerimiz.

ŞENOL GÜNEŞ'İN TEKNİK DİREKTÖR OLARAK GELMESİ DURUMUNDA YARDIMCI ANTRENÖR OLARAK GÖREV ALIR MISINIZ?

Şenol Güneş, ortaya koyduğu performanslarla kendini ispatlamış bir insan. Saygım çok büyük. Beşiktaş'ın başında bir teknik direktör varken bunları konuşmayı doğru bulmuyorum. Bunu Önder Karaveli üzerinden değil bu görevi yapan kişi üzerinden cevaplıyorum. Devam eden bir lig var, Beşiktaş'ın devam eden maçları var. Beşiktaş'ın ilgilenmesi gereken çok şey var. Antrenmana, oyuna, çalışmaya ve yeni sezon planlanmasındaki genç oyuncular ve hangi tipte oyunlar ve oyuncular olur daha çok bunlara odaklanmak istiyorum. Bunun konuşulması hem Şenol Güneş'e hem Beşiktaş teknik direktörlüğü görevine saygısızlık diye düşünüyorum.

Haberin Devamı

ALEX TEİXEİRA'YI SANTRFOR OLARAK KULLANABİLİRİZ

"Çok net bir şekilde Alex'in kariyerine baktığınızda goller ve asistlerle dolu... Golün içinde olmuş bir isim. Güven de var aynı zamanda. Alex'in sahada olmasını çok önemsiyoruz. Alex'i bazen santrfor, bazen santrfor arkası, bazen de santrfor yanında oynatabiliriz. Alex gerçekten rakip savunmanın dengesini bozabilecek bir oyuncu. Malatya maçında golden önce rakip oyuncuyu aldatan koşusuyla özel bir oyuncu olduğunu gösterdi. Alex'i mümkün olduğu kadar rakip kaleye yaklaştırmak istiyorum. Santrfor olarak kullanabiliriz. Neden olmasın?

SERGEN YALÇIN İLE BİRLİKTE OYNAMAK BÜYÜK GURURDU

Serpil Hamdi Tüzün hocamıza minettarım. Ben bu oyunu iyi ki ondan öğrenmişim... İyi ki var. Onun hakkında ne söylesem az kalır. Sahada beraber futbol oynamaktan gurur duyduğum bir insan Sergen Yalçın. Topu ona vermek bizim için hiç de zor olmuyordu. Rakipten alıp, hocaya veriyorduk. Hoca da ya atıyordu ya attırıyordu. Serpil hocamızın takımında beraber oynadık. Biz şöyle büyüdük hocamız şunu söyledi; 'Bir gün Beşiktaş Şampiyon Kulüpler Kupası'nı (Şampiyonlar Ligi) kazanacak ve burada yetişen oyuncular o kupanın kulpundan tutacak.' Belki o en yukarıdaki kupalar olmasa da... Sergen hocanın kaldırdığı 2 kupa var, ben de bu sezon bir kupa kaldırdım. Biraz olsun onun yetiştirdiği insanlar olarak bunu yaşadık.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!