Beşiktaş'ta Ghezzal ve Gedson'dan Bodo/Glimt maçı sonrası flaş açıklamalar! 'Kötüyüz, böyle olmamalı'

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaşta Ghezzal ve Gedsondan Bodo/Glimt maçı sonrası flaş açıklamalar Kötüyüz, böyle olmamalı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2023 00:19

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Bodo/Glimt'e deplasmanda 3-1 mağlup olan Beşiktaş'ta futbolcular Rachid Ghezzal ve Gedson Fernandes maç sonu açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Bodo/Glimt'e deplasmanda 3-1 mağlup olan ve grupta henüz galibiyetle tanışamayan Beşiktaş'ta futbolcular Rachid Ghezzal ve Gedson Fernandes maçı değerlendirdi.

GHEZZAL: SORUMLULUK ALMALIYIZ

Bizim için zor bir gece oldu. Çok kötü oynadık. Fiziksel, taktiksel, mental anlamda daha iyi oyuncularız. Bir şeyler yapmamız gerekiyor. Sorumluluk almalıyız. Bu akşam yapamadıklarımızı, bir sonraki maçta yapmalıyız. Bu gruptan çıkmak istiyorsak kalan 3 maçı kazanmalıyız. Maçtan hemen sonra bu durumun analizini yapmak zor. Ön alan baskısı yapmaya çalıştık, birçok şey denedik ama rakibimiz cevap vermedi. Baskıdan sonra topu kazanamazsanız işler kolay olmuyor. Gol yedikten sonra işler zorlaştı. Detaylar üzerinde analiz yapıp neleri yapamadıklarımızı anlamamız gerekiyor. Sonraki maç evimizde. Kalan 3 maçın 2'si evimizde, bu da önemli. İnşallah bu gruptan çıkacağız.

Haberin Devamı

GEDSON: BÖYLE OLMAMALI

Zor bir maçtan sonra konuşmak çok zor. Mağlubiyetten sonra kelimeleri bulmak zor. Böyle olmamalı. Avrupa'da böyle kötü oynayıp kaybetmemeliyiz. Başımızı öne eğmeden toparlanmak zorundayız. İnişler çıkışlar hep yaşanıyor. İniş değil kötü gidiyoruz. Hakkında konuşmak zor. İyi değiliz. Yapmak zorunda olduğumuz şey belli. Çalışmaya devam etmek ve çalışarak bir şeyleri değiştirmek zorundayız.

"NE YÖNETİM, NE TEKNİK HEYET TEK BAŞINA SORUMLU"

Ne yönetimin ne takımın ne teknik heyetin tek başına sorumluluğu değil. Hep birlikte yapamıyoruz. Bazen çok iyi oynar 1-0 kaybeder, eleştirilirsiniz. Çok kötü oynar, şans eseri galip gelirsiniz. Futbol sonuç odaklı. Sonuçlar hep kötü gelince eleştiriliyorsunuz. Suçlu aramak yerine çözümü bulmalıyız. Beşiktaş çok büyük bir camia, biz buradan kalkmasını biliriz. Zeminin oyunla alakası yok. Biz büyük takımız. Çıkıp her şartta oynamalıyız. Kendimizi düzeltmeliyiz ve en kısa sürede toparlanmak zorundayız.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!