Beşiktaş'a ilk veda Eric Bailly'den! Trabzonspor ile anılıyor

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaşa ilk veda Eric Baillyden Trabzonspor ile anılıyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2023 07:00

Beşiktaş’ta kadro dışı bırakılan 5 oyuncu arasında yer alan Fildişi Sahilli stoper ile yollar ayrıldı. ‘Performans düşüklüğü ve takım içindeki uyumsuzlukları nedeniyle Vincent Aboubakar, Valentin Rosier, Rachid Ghezzal ve Jean Onana ile birlikte kadro dışı bırakılan 29 yaşındaki stoper ile yönetim karşılıklı anlaşarak sözleşmesini feshetti. Bailly’nin Trabzon ile anlaşması bekleniyor.

Haberin Devamı

Beşiktaş’ta Hasan Arat başkanlığındaki yeni yönetimin kadro dışı bıraktığı 5 futbolcu arasında yer alan yeni transfer Eric Bailly ile siyah beyazlı kulüp arasındaki bağlar tamamen koptu. 11 Aralık’ta kulüpten yapılan açıklamada ‘performans düşüklüğü ve takım içindeki uyumsuzlukları nedeniyle Vincent Aboubakar, Valentin Rosier, Rachid Ghezzal ve Jean Onana ile birlikte Fildişi Sahilli futbolcunun kadro dışı bırakıldığı açıklanmıştı.

SADECE 8 MAÇTA GÖREV ALDI

Dün ise Bailly ile ilgili siyah beyazlılardan bir duyuru daha yapıldı. Beşiktaş Kulübü “Futbol A Takımımızın oyuncusu Eric Bailly ile karşılıklı anlaşmaya varılarak sözleşmesi feshedilmiştir. Eric Bailly’ye kariyerinde başarılar dileriz” açıklamasıyla 29 yaşındaki futbolcunun siyah beyazlı kulüp ile ilişiğinin kesildiği ifade edildi. Eylül ayının başında gelen Bailly, siyah beyazlı forma 5’i Süper Lig’de, 3’ü UEFA Konferans Ligi’nde olmak üzere 8 karşılaşmada forma giyerken kadro dışı bırakılmadan önce de sakatlık nedeniyle 6 maçta görev alamadı.

Haberin Devamı

ADI TRABZONSPOR İLE ANILIYOR

Beşiktaş’ın sezon başında Manchester United’dan bedelsiz olarak kadrosuna kattığı Eric Bailly ile yıllık 3.5 milyon Euro’dan tek sezonluk sözleşme imzalanmıştı. Siyah beyazlılar bu ayrılık kararıyla beraber hem Fildişi Sahilli oyuncunun ücretinin yarısı olan 1 milyon 750 Euro’luk kısmı ödemekten kurtulacak hem de devre arasında takviye için yabancı kontenjanında yer açılmış olacak. Beşiktaş’taki macerası 4 ay bile sürmeyen Bailly’nin adı Trabzonspor ise anılıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!