Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte canlı yayın bilgileri

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda İşte canlı yayın bilgileri
Oluşturulma Tarihi: Ekim 15, 2022 16:08

Beşiktaş Trabzonspor maçı haftanın önemli mücadelesi sahne alacak. Beşiktaş ile Trabzonspor, Süper Lig tarihinde 99'uncu kez karşı karşıya gelecek. Bugüne kadar oynanan karşılaşmalarda alınan galibiyet sayılarında siyah-beyazlıların 37-36 üstünlüğü bulunuyor. Trabzonspor ile oynadığı son sekiz Süper Lig maçının sadece birini kazanan Beşiktaş, tek galibiyetini Eylül 2020'de deplasmanda aldı. Beşiktaş'a konuk olduğu son iki Süper Lig maçını kazanan Trabzonspor, bu rekabet tarihinde üst üste üç dış saha galibiyeti alamadı. Şimdi gözler maç saatine çevrildi. Peki Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte canlı yayın bilgileri

Haberin Devamı

Trabzonspor'u Vodafone Park'ta konuk ettiği ilk Süper Lig maçını 2-1 kazanan Beşiktaş, daha sonraki beş karşılaşmadan galibiyet çıkaramadı. Siyah-beyazlıları yeni stadyumunda Karadeniz ekibinden daha fazla mağlup eden bir takım bulunmuyor. Abdullah Avcı yönetiminde İstanbul takımlarına konuk olduğu 13 Süper Lig maçının 10'unu kazanan Trabzonspor, aynı sayıda galibiyeti daha önceki 50 ziyaretinde alırken bu karşılaşmalara toplam 12 farklı teknik direktörle çıktı.

Bu sezon Süper Lig'de kalesine en az isabetli şut gelen takım Beşiktaş ancak rakiplerinin isabetli şutları en yüksek yüzdeyle gole dönüşen ekip de yine siyah-beyazlılar. Aynı süreçte en fazla şut çeken takım olan Trabzonspor, bu şutların sadece %8'inde fileleri bulabildi.

Bu sezon Süper Lig'de Beşiktaş formasıyla en fazla golde pay sahibi olan, rakip ceza sahasında topla buluşan, isabetli şut çeken ve hava topu kazanan oyuncu Wout Weghorst.

Haberin Devamı

Beşiktaş kalecisi Ersin Destanoğlu'nun Süper Lig kariyerinde hiçbir maçta kalesini gole kapatamadığı takımlar arasında en fazla karşılaştığı iki rakibinden biri Trabzonspor.

Deplasmanda görev yaptığı son iki lig maçında birer gol atan Anastasios Bakasetas, Süper Lig kariyerinde ikinci kez üst üste üç dış saha karşılaşmasında tabela katkısı sağlamak istiyor.

Trabzonspor kalecisi Uğurcan Çakır'ın Süper Lig kariyerinde hiçbir maçta kalesini gole kapatamadığı takımlar arasında Beşiktaş'tan daha fazla karşılaştığı tek rakibi Antalyaspor. Yabancı meslektaşlarına rakip olduğu son 14 Süper Lig maçının 12'sini kazanan Abdullah Avcı, tek beraberliğini Valerien Ismael yönetimindeki Beşiktaş'tan aldı.

BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA? İŞTE CANLI YAYIN BİLGİLERİ

Beşiktaş Trabzonspor maçı 16 Ekim Pazar akşamı saat 20:00'da başlayacak. Mücadele beIN Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!