Beşiktaş Monaco maçı saat kaçta hangi kanalda şifreli mi yayınlanacak? İşte maçın ilk 11'leri

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş Monaco maçı saat kaçta hangi kanalda şifreli mi yayınlanacak İşte maçın ilk 11leri
Oluşturulma Tarihi: Kasım 01, 2017 19:36

Beşiktaş Monaco maçı için geri sayım başladı. Temsilcimiz Beşiktaş bu akşam UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu'nda Fransız ekibi Monaco ile karşı karşıya gelecek. Gruplarda lider olan Beşiktaş bu akşam güçlü ekip Monaco karşısında galibiyet alıp, grupları lider olarak tamamlamak istiyor. Karşılaşma öncesinde mücadelenin ilk 11'leri belli oldu. Beşiktaş'ta yıldız oyuncu Talisca maça yedekte başlayacak. Maçın canlı yayın bilgileri merak ediliyordu. Mücadelenin canlı yayın bilgileri açıklandı. Peki, Beşiktaş Monaco maçı saat kaçta hangi kanalda şifreli mi yayınlanacak?

Haberin Devamı

Şampiyonlar Ligi G Grubu mücadelesinde Beşiktaş, Monaco karşısında üç puan avına çıkacak. Şu ana kadar grupta mağlubiyeti bulunamayan temsilcimiz Beşiktaş, Monaco maçında galibiyet elde ederek gruptan lider çıkmayı garantilemiş olacak. Peki, Türkiye ve Avrupa'dan birçok futbolseverin ilgiyle takip edeceği Beşiktaş Monaco maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı izlenebilecek? İşte, Siyah Beyazlı takımın mücadelesi öncesinden detaylı bilgiler

Beşiktaş'ın UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu'nda 1 Ekim Çarşamba günü sahasında Fransa'nın Monaco ile yapacağı maçı İtalyan hakem Paolo Tagliavento yönetecek. Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Vodafone Park'ta saat 20.00'de başlayacak müsabakada Paolo Tagliavento'nun yardımcılığını Alessandro Giallatini ve Filippo Meli üstlenecek. Dördüncü hakemliğini Riccardo Di Fiore'nin yapacağı maçın ilave yardımcı hakemleri ise Massimiliano Irrati ve Antonio Damato olacak.

MAÇIN 11'LERİ

Haberin Devamı

Beşiktaş: Fabri, Gökhan, Pepe, Tosic, Adriano, Tolgay, Atiba, Quaresma, Oğuzhan, Babel, Cenk

Monaco: Subasic, Raggi, Jemerson, Glik, Jorge, Tielemans, Fabinho, Lopes, Moutinho, Lemar, Keita

Beşiktaş Monaco maçı ne zaman saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Beşiktaş Monaco maçı 1 Kasım Çarşamba akşamı saat 20:00'da başlayacak. Mücadele Tivibu Spor 2 kanalından canlı olarak yayınlanacak. Mücadeleyi İtalya Futbol Federasyonu'ndan Paolo Tagliavento yönetirken, yardımcılıklarını Alessandro Giallatini ve Filippo Meli üstlenecek. 

GRUPTAN ÇIKMAK İÇİN GALİBİYET YETERLİ

Daha önce 6 kez katıldığı Şampiyonlar Liginde gruptan çıkma başarısı gösteremeyen Beşiktaş ilk kez bu heyecanı yaşamanın kıyısına kadar gelmiş durumda.

Sırasıyla Porto, Leipzig ve Monaco’yu yenerek 3 maçta 3 galibiyet ve 9 puan alan Siyah Beyazlılar hem en iyi Şampiyonlar Ligi başlangıcını yaptı hem de en yakın rakibine 5 puan fark atarak gruptan çıkmanın eşiğine geldi. bu akşam akşam Monaco karşısında alacağı bir galiyet Beşiktaş’ın doğrudan gruptan çıkmasını sağlayacak.Beraberlik halinde ise puanını 10 yapacak olan Siyah Beyazlılar Leipzig- Porto maçında Leipzig’in galip gelmesi halinde yine gruptan çıkmayı garantileyecek.

Haberin Devamı

Beşiktaş bu akşam akşam Monaco’yu yenmesi halinde ilk dört maçının tamamını kazanarak 12 puan yapan ilk Türk takımı olarak ta tarihe geçecek.

 

MONACO’DA ÖNEMLİ İSİMLER YOK

Grupta sadece 1 puanı bulunan ve şansını devam ettirebilmesi için mutlaka Beşiktaş’ı yenmesi gereken Monaco İstanbul’a çok önemli iki oyuncusundan yoksun geliyor.

Takımın bir numaralı yıldızı Radamel Falcao’nun yanısıra önemli isimlerinden Sidibe’de sakat oldukları için İstanbul kafilesinde yer almadı. Ancak geçen maçta Fransız temsilcisinde kadroda bulunmayan Ghezzal ve Carillo maç kadrosunda kendilerine yer buldular ve teknik direktör Jardim’in görev vermesi halinde sahada olacaklar.

Haberin Devamı

Beşiktaşlı Negredo: 'Monaco maçını kazanırsak bitirici adımı atmış olacağız'

Beşiktaş formasıyla ilk golünü Aytemiz Alanyaspor maçında atan Negredo, 'Monaco, maçı bizim için çok önemli. Kazanırsak öldürücü, bitirici adımı atmış olacağız' dedi.

Beşiktaş’ın Aytemiz Alanyaspor maçında takımının galibiyet golünü atan Negredo, uzun zamandır aradığı, beklediği golü attığını söyledi. Az süre almasına rağmen çok net pozisyonunun olmadığı maçta gol attığına değinen Negredo, golün kendisi açısından "İyi değerlendirilmiş bir forma şansı" olarak yorumladı. Negredo, Oğuzhan ve kaleci Tolga’nın maçtan önce kendisine gol atacağını söylediğini ve takım arkadaşlarının dediği gibi golünü attığını anlattı.

Haberin Devamı

Teknik direktör Şenol Güneş’in direktifleri doğrultusunda takım arkadaşlarının desteğiyle en iyi şekilde oynamaya devam edeceğine değinen Negredo, takım arkadaşı Cenk’in geçen sezonlardaki gibi gollerine devam ettiğini belirtti. Negredo, Cenk’in golleriyle kendini ispatlamış bir oyuncu olduğunu dile getirdi.

Şampiyonlar Ligi’nde karşılaşacakları Monaco maçı hakkında da açıklama yapan Negredo, "Bizim için çok önemli maç. Kazanırsak öldürücü, bitirici adımı atmış olacağız. Şampiyonlar Ligi’ni çok iyi getirdik buraya kadar. Bu maçı da kazanmak istiyoruz" diye konuştu. 

Monaco zirve takibini sürdürdü

Beşiktaş'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerinden Monaco, deplasmanda Bordeaux'yu iki golle geçti. Fransa Birinci Futbol Ligi'nin 11. haftasında oynanan maçta Monaco, deplasmanda Bordeaux'yu 2-0 mağlup etti. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 1 Kasım Çarşamba günü Beşiktaş ile karşılaşacak Monaco, ligde üç haftadır kazanamayan Bordeaux'ya konuk oldu.

Haberin Devamı

İlk yarısı golsüz sona eren mücadelenin 57. dakikasında Keita Balde ile öne geçen Monaco, sekiz dakika sonra Thomas Lemar ile farkı ikiye çıkardı. Kalan dakikalarda skoru koruyan konuk ekip, üç puana iki golle uzandı. Bu galibiyetle puanını 25'e yükselten Monaco ikinci sırada yer alırken, bu sezon sahasında ilk mağlubiyetini yaşayan Bordeaux 16 puanla dokuzuncu sıraya geriledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!