BeÅŸiktaÅŸ Ä°kinci BaÅŸkanı Hüseyin Yücel: Biz ne idiÄŸi belirsiz ÅŸirketlerle iÅŸ yapmayız

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel: Biz ne idiği belirsiz şirketlerle iş yapmayız
OluÅŸturulma Tarihi: Eylül 20, 2024 07:00

Galatasaray’ın, yasa dışı bahis şirketi ‘meritking’in haber sitesi ‘meritking.news’ ile sponsorluk anlaşması imzalaması, Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı ile Fibabanka arasında dün yapılan sponsorluk anlaşmasının lansmanında da gündeme geldi.

Haberin Devamı

Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel "Ne idiği belirsiz, 3-4 gün önce kurulan şirketlerin anlamsız rakamlarla sponsorluk anlaşmaları imzaladığını görüyoruz. Beşiktaş bu tür şeylere yeltenmemiştir. Yeltenmeyecektir" dedi.

HASAN ARAT: BEŞİKTAŞ'IN MALLARINA ÇÖKMÜŞLER

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat da Fibabanka ile saygın bir sponsorluğa imza attıklarını belirtip, "Euroleague’i gelecek sene planlarımız içinde bulunduracağız. Basketbolda her takım sezonu 3 ila 10 milyon Euro arası zararla kapatıyor. Beşiktaş bu yükü kaldıramaz. Sürdürülebilir bir model peşindeyiz. Biz Beşiktaş’ın mallarının peşindeyiz. Beşiktaş’ın mallarına çökmüşler" diye konuştu.

Fiba Grubu Yönetim ve İcra Kurulu Başkanı Murat Özyeğin imza töreninde "Beşiktaş'ın her şeyi hakkıyla en düzgün şekilde yapan bir yapısı var. Bu anlamda Fibabanka ve Beşiktaş'ın örtüştüğüne inanıyoruz" dedi.

Haberin Devamı

Â

Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel: Biz ne idiği belirsiz şirketlerle iş yapmayız

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!