Beşiktaş için yeniden Weghorst iddiası!

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş için yeniden Weghorst iddiası
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 19, 2023 07:00

Siyah beyazlı kulüpteki başarılı performansını ardından büyük umutlarla gittiği Manchester United’da aradığını bulamayan golcü futbolcu, bonservisine sahip olan Burnley’de de düşünülmüyor. Beşiktaş yönetimi bunu fırsat bilerek sezon sonu Weghorst için hamlede bulunacak.

Haberin Devamı

Sezona Beşiktaş ile başlayan, gösterdiği başarılı performansın ardından devre arasında dünya devi Manchester United’a giden ancak burada bekleneni veremeyen Wout Weghorst’un gelecek sezon siyah beyazlılara dönmesi gündemde.

Manchester United’da, Beşiktaş’ta olduğu gibi kiralık olarak forma giyen Hollandalı golcü sezon sonunda Burnley’e dönecek ancak Championship’ten Premier Lig’e dönmeyi garantileyen bordo mavili kulüpte teknik direktör Vincent Kompany’nın Weghorst’u kadroda düşünmediği öğrenildi.

YÖNETİM TAKİPTE

İngiliz spor sitesi Football Insider’ın aktardığı habere göre Weghorst’un durumunu yakından takip eden Beşiktaş, Hollandalı yıldız ile yeniden sözleşme imzalamayı hedefliyor. Siyah beyazlı yöneticiler sezon sonu Burnley’li mevkidaşları ile bir araya gelecek ve şartları konuşacak.Haberde, 30 yaşındaki golcünün de yeniden Beşiktaş’a dönmeye sıcak baktığı ve eski performansına kavuşmak istediği öğrenildi.

Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!