Beşiktaş için tehlikeli viraj! Antalyaspor son 3 maçını da kazandı

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş için tehlikeli viraj Antalyaspor son 3 maçını da kazandı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 13, 2022 07:00

Vodafone Park’ta saat 20.00’de başlayacak müsabakayı hakem Bahattin Şimşek yönetecek. Geçen haftaki Galatasaray yenilgisini telafi etmek için sahaya çıkacak siyah beyazlılar kazanırsa, lider Fenerbahçe ile puan farkını 4’e düşürecek. Kartal’da, sakatlıkları bulunan Ghezzal, Josef, Saiss ve Berkay oynamayacak.

Haberin Devamı

Son 3 maçta kaybettiği 6 puanla zirve yarışında ağır yara alan Beşiktaş, bu akşam son haftaların formda ekibi Fraport TAV Antalyaspor’u konuk edecek. Vodafone Park’ta saat 20.00’de başlayacak karşılaşmayı hakem Bahattin Şimşek yönetecek. Kazanması halinde maç fazlasıyla da olsa, lider Fenerbahçe ile puan farkını 4’e düşürecek olan Beşiktaş’ta, ameliyat olan Ghezzal ile sakatlıkları bulunan Josef, Saiss ve Berkay forma giyemeyecek. Masuaku ve Rosier’in durumları ise maç saatinde belli olacak.

ANTALYASPOR’DA 3 ÖNEMLİ EKSİK

Karşılaşma öncesi Beşiktaş’ta 5 futbolcu sarı kart cezası sınırında bulunuyor. Gedson Fernandes, Valentin Rosier, Nathan Redmond, Romain Saiss ve Salih Uçan bugünkü maçta oynayıp sarı kart görmeleri durumunda, 15. haftadaki Gaziantep FK mücadelesinde forma giyemeyecek. Ligde oynadığı son 3 maçta İstanbulspor’u 2-1, Sivasspor’u 2-0, Fatih Karagümrük’ü 4-2 yenen ve 16 puanla 9. sırada yer alan Antalyaspor’da, sakatlıkları süren Alassane Ndao, Fredy ve Sinan Gümüş, Beşiktaş maçında takımdaki yerlerini alamayacak.

Haberin Devamı

Beşiktaş için tehlikeli viraj Antalyaspor son 3 maçını da kazandı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!