Beşiktaş-Fenerbahçe maçı için geri sayım... Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi ne zaman?

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş-Fenerbahçe maçı için geri sayım... Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi ne zaman
Oluşturulma Tarihi: Eylül 29, 2022 17:50

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanacak derbi maçını hakem Volkan Bayarslan yönetecek. Müsabakaya kısa bir zaman kala, maçın tarihinin yanı sıra saati ve yayıncı kanalı gibi bilgiler de merak konusu oluyor. Peki, Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi ne zaman?

Haberin Devamı

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanacak derbinin biletleri satışa sunuldu. Kişilerin yalnızca bir adet satın alabileceği biletler, passo.com.tr ve Passo Akıllı Telefon uygulaması üzerinden satıldı. İşte, Beşiktaş-Fenerbahçe maçı hakkında bilgiler...

BEŞİKTAŞ FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Beşiktaş - Fenerbahçe derbisi 2 Ekim Pazar akşamı saat 20::00'da başlayacak. Karşılaşma beIN SPORTS 1'den canlı olarak yayınlanacak.

VALİLİKTEN ÖNEMLİ KARAR

İstanbul Valiliği; Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin kendi aralarında oynayacağı Süper Lig ve Türkiye Kupası müsabakalarına misafir takım seyircisi alınmayacağını açıkladı.

Yapılan açıklama şöyle;

İl Spor Güvenlik Kurulu’nun 02.08.2022 tarih ve 1 (bir) numaralı kararı aldığı toplantısında Beşiktaş A.Ş., Galatasaray A.Ş. ve Fenerbahçe A.Ş. kulüplerini temsilen katılan yöneticilerin kendi istekleri ve kabulü doğrultusunda, İstanbul’da bu kulüplerimizin kendi aralarında oynayacağı Spor Toto Süper Ligi ve Ziraat Türkiye Kupası müsabakalarına misafir takım seyircisi alınmayacaktır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

BAKMADAN GEÇME!