Beşiktaş Fenerbahçe biletleri Passolig aracılığıyla alınabilecek! İşte, bilet fiyatları

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş Fenerbahçe biletleri Passolig aracılığıyla alınabilecek İşte, bilet fiyatları
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 04, 2017 13:09

Beşiktaş Fenerbahçe derbi biletleri Passolig üzerinden satışa sunuldu. Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında gerçekleşecek olan mücadeleyi yakından takip etmek isteyen taraftarlar için Beşiktaş Fenerbahçe bilet fiyatları ve satın alma işlemi erişime açıldı. İşte, ligin geri kalan haftaları için büyük önem taşıyan Beşiktaş Fenerbahçe bilet fiyatları ve detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Beşiktaş Fenerbahçe derbi mücadelesinin bilet fiyatları Passolig ekibin internet sitesi üzerinden duyuruldu. Hafta sonu oynanacak olan mücadele öncesi, karşılaşmayı stadyumdan takip edebilmek için derbi bilet fiyatları konusunda araştırma yapan taraftarlar, Passolig üzerinden satın alma işlemlerini gerçekleştirebilecek. Peki, Beşiktaş Fenerbahçe derbi bilet fiyatları ne kadar olacak? İşte, bilet satın alma hakkında detaylı bilgiler

Fenerbahçe karşılaşmasına bilet satın almak isteyen taraftarlar, biletlerini ‪www.passo.com.tr internet portalından, N’Kolay satış noktaları ve ‪0850 724 33 44 numaralı çağrı merkezinden alabilirler.

Önemli Not : Vodafone Arena Bilet Satış Gişesi’nden Fenerbahçe karşılaşması bileti satışı yapılmayacaktır.

Tek Maçlık Geçiş Kartı Teslimatı

Haberin Devamı

Passolig kartı olup kartı henüz eline ulaşmayan taraftarlar, Fenerbahçe karşılaşmasına bilet satın almaları durumunda tek seferlik geçiş kartlarını Vodafone Arena bilet satış gişesinden teslim alabileceklerdir.

Vodafone Arena bilet gişesi haftanın her günü ‪10.00-19.00 saatleri arasında hizmet vermektedir.

Engelli Tribün Bilet Talepleri

Engelli ve Gazi taraftarlar, bilet taleplerini Engelli Bilet Talep Formu’nu eksiksiz doldurarak yapabilecektir.

Engelli tribün bileti, Vodafone Arena engelli tribün kapasitesiyle sınırlı olduğundan 4 Mayıs 14.00 itibariyle yapılacak talepler sırası dikkate alınarak bilet yüklemeleri yapılacaktır.

Stadyum girişinde taraftarların engellilik durumunu belirten belgeleri yanlarında getirmeleri gerekmektedir. Engelli belgesi yanında olmayan taraftarlar stadyuma alınmayacaktır.

Engelli tribün biletlerinden faydalanacak taraftarların BJK logolu Passolig kartları olması gerekmektedir.

*Gazi BJK taraftarları, engelli talep formunun “Engellilik Oranı” bölümüne gazi olduklarını belirtmek için “Gazi” yazıp formu tamamlamaları gerekmektedir.

BİLET FİYATLARI

Kategori 1 : 450TL
Kategori 2 : 400TL
Kategori 3 : 350TL
Kategori 4 : 325TL
Kategori 5 : 300TL
Kategori 6 : 275TL
Kategori 7 : 160TL
Kategori 8 : 150TL
VIP : 950TL
1903 A-E BLOK : 950TL
1903 B - D BLOK : 1050TL
1903 C BLOK : 1100TL

Haberin Devamı

0-6 yaş arası çocuklar ücretsizdir.

Fenerbahçe passolig kart sahipleri karşılaşmaya sadece misafir tribün bloklarından bilet alabileceklerdir. Ev sahibi tribün bloklarından bilet satın alamayacaklardır. Fenerbahçe passolig kart sahiplerine bilet ve kombine transferi gerçekleştirilmeyecektir.

FENERBAHÇE A.Ş.'nin, 23.04.2017 tarihinde oynanan GALATASARAY A.Ş. - FENERBAHÇE A.Ş. Spor Toto Süper Lig Turgay Şeren Sezonu müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde misafir kulüp olduğu müsabakada 5. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 110.000 TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, FDT'nin 53/3. Ve 53/4. Maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan MİSAFİR TRİBÜN 418,419,420 bloka giriş yapan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki misafir müsabakaya girişlerinin engellenmesine karar verilmiştir.

BAKMADAN GEÇME!