Beşiktaş - Dinamo Zagreb maçı iptal edildi

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş - Dinamo Zagreb maçı iptal edildi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 13, 2024 12:51

Yeni sezon hazırlıkları için Slovenya'ya giden Beşiktaş'ın, Dinamo Zagreb ile oynayacağı maç, sağanak yağış ve dolu nedeniyle maçın hakemi tarafından iptal edildi.

Haberin Devamı

Beşiktaş ile Dinamo Zagreb arasında 18.30'da oynanması planlanan hazırlık müsabakası, yoğun yağış nedeniyle iptal oldu.

Siyah-beyazlıların Hırvat ekibiyle Lendava Stadı'nda oynayacağı karşılaşmaya kısa bir süre kala başlayan yağmur ve şiddetli dolu yağışı sonrasında maçın oynanmamasına karar verildi.

Saha zemininde yağmur sularının birikmesiyle top sürmenin zorlaştığı dikkati çekti.

İki takımın yaptığı değerlendirmenin ardından maç, iptal edildi.

Stattan ayrılan Beşiktaş kafilesinde teknik direktör Giovanni van Bronckhorst, kamp yaptıkları otelde antrenman maçı oynanmasına karar verdi.

Beşiktaş'tan yapılan açıklamada, "GNK Dinamo Zagreb ile oynanması planlanan hazırlık maçı, sağanak yağış ve dolu nedeniyle maçın hakemi tarafından iptal edilmiştir." denildi.

İLK 11'LER

Haberin Devamı

Beşiktaş: Ersin, Svensson, Paulista, Colley, Masuaku, Demir Ege Tıknaz, Al Musrati, Gedson, Rashica, Rafa Silva, Mustafa Hekimoğlu

Dinamo Zagreb: Zagorac, Ogiwara, Torrente, Petkovic, Baturina, Pierre-Gariel, Pjaca, Sucic, Misic, Theophile, Spikic

BEŞİKTAŞ HAZIRLIK MAÇI PROGRAMI

Beşiktaş, Slovenya kampında üç hazırlık maçı oynayacak. Siyah beyazlı ekip ilk olarak 13 Temmuz Cumartesi günü Hırvatistan’ın Dinamo Zagreb, ardından 17 Temmuz Çarşamba günü de Ukrayna’nın Shakhtar Donetsk ekibiyle oynayacak. Siyah beyazlı ekip 20 Temmuz’da Avusturya’nın Grazer AK ekibiyle karşılaştıktan sonra İstanbul’a dönecek. Beşiktaş bu sezonki ilk hazırlık maçında Ümraniyespor ile 0-0 berabere kalmıştı.

BAKMADAN GEÇME!