Beşiktaş Antalyaspor maçı ne zaman saat kaçta?

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş Antalyaspor maçı ne zaman saat kaçta
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 09, 2017 18:19

Beşiktaş Antalyaspor maçı bu hafta oldukça heyecan seviyesi yüksek bir karşılaşmayı futbolseverlerin ekranlarına taşıyacak. Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında Beşiktaş kendi sahasında Antalyaspor ile karşılaşacak. Lig'in ilk haftasında son şampiyon Beşiktaş, galibiyet alıp yoluna emin adımlarla devam etmek istiyor. Peki, Beşiktaş Antalyaspor maçı ne zaman saat kaçta?

Haberin Devamı

Beşiktaş Antalyaspor maçı için geri sayım başladı. Spor Toto Süper Lig'in başlamasına çok az bir zaman kala takımlarının maçlarını izlemek için heyecanla bekleyen futbolseverler, Beşiktaş Antalyaspor maçının ne zaman oynanacağını araştırmaya başladılar. Mücadelenin canlı yayın bilgileri belli oldu. Peki, Beşiktaş Antalyaspor maçı ne zaman saat kaçta?

BEŞİKTAŞ ANTALYASPOR MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA

Beşiktaş Antalyaspor maçı 13 Ağustos Pazar günü, saat 21.45 Vodafone Arena'da oynanacak. Karşılaşma beIN Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

BEŞİKTAŞ HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRDÜ

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde gerçekleştirilen idmanda futbolcular, ilk bölümde oyunu daraltma ve dar alandan topu çıkarma üzerinde durdu. Turkcell Süper Kupa'da ilk 11'de oynayan oyuncular, bu çalışmanın ardından antrenmanı tamamladı. Diğer oyuncular ise pas çalışması ve koşu gerçekleştirdi.

Haberin Devamı

Antrenmana sakatlıkları bulunan Gökhan Gönül, Atınç Nukan ve Gökhan Töre katılmadı.

İdman sırasında teknik direktör Güneş, takımın yeni transferi Jeremain Lens ile saha içinde kısa süreli bir görüşme yaptı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!