Türkiye bu transferi konuşuyor! Her şeyi değiştiren o görüşme...

Güncelleme Tarihi:

Türkiye bu transferi konuşuyor Her şeyi değiştiren o görüşme...
Oluşturulma Tarihi: Ocak 03, 2021 15:56

Trabzonspor'un transferini bitirdiği iddia edilen Gençlerbirliği'nin genç yıldızı Berat Özdemir'e Fenerbahçe ve Galatasaray da kancayı taktı. 22 yaşındaki futbolcunun Burak YIlmaz, Yusuf Yazıcı ve Zeki Çelik'in takımı Lille ile de görüştüğü ve hedefinin Avrupa'ya gitmek olduğu belirtildi.

Haberin Devamı

Gençlerbirliği'nin genç yıldızı Berat Özdemir'in talipleri her geçen gün artıyor. 22 yaşındaki oyuncu bu sezon gösterdiği performansla hem Süper Lig devleri hem de Avrupa ekiplerinin dikkatini çekmiş durumda...

'BERAT TRANSFERİ BİTTİ' DEMİŞTİ AMA...
Gençlerbirliği Kulübü Kongre Üyesi Mehmet Soylu da geçtiğimiz gün Twitter'dan bir paylaşım yaparak Trabzonspor'un Berat Özdemir transferini bitirdiğini iddia etmişti.

Soylu paylaşımında "Arkadaşlar Berat hakkında bilgi vereyim. Berat satıldı. 2.5 milyon euro bedel karşılığında. 1 milyon euro peşin. Kalan 1.5 milyon euro Mayıs’ta. %20 yetiştirme payımız olacak. Gelen para yabancı topçular üzerinden birilerinin cebine gidecek. Bizler iki maç yenince susacağız. Durum bu" ifadelerini kullanmıştı.

Türkiye bu transferi konuşuyor Her şeyi değiştiren o görüşme...

Haberin Devamı

FENERBAHÇE, GALATASARAY VE LILLE DE İSTİYOR
Ancak NTVSpor'un haberine göre; Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor, 22 yaşındaki Berat Özdemir için Gençlerbirliği'nin kapısını çaldı. Genç oyuncunun talipleri Türkiye ile sınırlı değil.

LILLE GÖRÜŞÜYOR, HEDEFİ AVRUPA OYNAMAK
Burak Yılmaz, Yusuf Yazıcı, Zeki Çelik ve Mustafa Kapı gibi isimleri kadrosunda bulunduran Ligue 1 ekibi Lille, Berat Özdemir için de görüşme halinde. Almanya ve İtalya Ligi'nden de talipleri bulunan genç orta sahanın önceliği kariyerini Avrupa'da sürdürmek...

Berat Özdemir, için gelen teklifleri değerlendirmeye alan Ankara temsilcisi, bonservis bedelinin yanında futbolcunun sonraki satışından pay almayı da hedefliyor. Berat Özdemir, bu sezon Süper Lig’de 13 maçta 3 gollük performans sergiledi.

Sanal Oyunlar SADECE Misli.com'da! Oyun türünü seç, tahmini yap, tutarı belirle ve hemen oyna...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!