Bayern Münih Fenerbahçe Euroleague maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak?

Güncelleme Tarihi:

Bayern Münih Fenerbahçe Euroleague maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak
Oluşturulma Tarihi: Ocak 31, 2019 20:55

Bayern Münih Fenerbahçe Euroleague maçı bu akşam oldukça heyecan seviyesi yüksek bir mücadeleyi basketbolseverlerin ekranlarına taşıyacak. THY Avrupa Ligi'nin 21. haftasında temsilcimiz Fenerbahçe bu akşam deplasmanda Bayern Münih ile karşı karşıya gelecek. Avrupa Ligi'nde çıktığı 20 maçta 18 galibiyet ve 2 mağlubiyet yaşayan Fenerbahçe Beko, liderlik koltuğunda oturuyor. Bayern Münih Fenerbahçe Euroleague maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak?

Haberin Devamı

Fenerbahçe Beko Basketbol Takımı, THY Avrupa Ligi 21. hafta maçında bugün Almanya temsilcisi Bayern Münih'e konuk olacak. Sarı-lacivertliler, ligin ilk yarısında oynanan müsabakayı 88-84 kazanmıştı. İşte, Bayern Münih Fenerbahçe basketbol maçına dair detaylar...

Fenerbahçe ile Bayern Münih arasındaki karşılaşma, Münih kentindeki Audi Spor Salonu'nda oynanacak. Müsabaka, TSİ 22.30'da başlayacak ve beIN SPORTS 3 kanalında canlı yayınlanacak.

Avrupa Ligi'nde çıktığı 20 maçta 18 galibiyet ve 2 mağlubiyet yaşayan Fenerbahçe Beko, liderlik koltuğunda oturuyor. Yaptığı müsabakaların 10'unu kazanan, 10'unu da yitiren Bayern Münih ise 7. basamakta yer alıyor.

Fenerbahçe Beko, THY Avrupa Ligi'nde Bayern Münih ile yaptığı 5 maçtan da galip ayrıldı. Sarı-lacivertliler, ligin ilk yarısında oynanan müsabakayı da 88-84 kazanmıştı.

 

BAKMADAN GEÇME!