Barcelona'da Messi yok! Eibar karşısında galibiyetlerine iddaa'da...

Güncelleme Tarihi:

Barcelonada Messi yok Eibar karşısında galibiyetlerine iddaada...
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2020 08:52

Beklentilerin altında bir sezon geçiren Barcelona, Camp Nou'da son 7 lig maçından sadece 1 galibiyet çıkartabilen Eibar'ı konuk ederken siz de bu karşılaşmanın heyecanını Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da yaşayabileceksiniz. Unutmayın, İspanya'da La Liga keyfi sezon boyunca CANLI YAYINLARLA Misli.com'da!

Haberin Devamı

Bu bir ilandır

BARCELONA

- Sezona istediği gibi bir giriş yapamayan Barcelona, son 4 maçta 10 puan toplayarak 5. sıraya kadar yükseldi.

- Noel'i kutlamak için Arjantin'e giden, dönüşünde de sağ ayak bileğinden tedavisine devam edileceği açıklanan Lionel Messi, 2020'nin son maçında forma giyemeyecek.

- Messi dışında Jordi Alba cezalı. Sol bekte Junior Firpo izleyeceğiz.

- Ansu Fati, Gerard Pique ve Sergi Roberto sakat. Clement Lenglet'nin savunma partneri Ronald Araujo olacak. Hücum merkezinde Martin Braithwaite görev yapacak.

EIBAR

- Son maçlarda kazanamıyor gibi gözükse de bu sezon deplasmanda başarılı bir grafik çizen Eibar'da ise Yoshinori Muto ve Sergi Enrich hafif sakatlıklarına rağmen deplasman kafilesine dahil edildi.

- Savunma merkezinde Pedro Bigas'ın yanında Esteban Burgoz izleyebiliriz çünkü Paulo Oliveira'nın durumu maç saati netlik kazanacak.

Haberin Devamı

- Hücum Kike Garcia'ya emanet. Onu sağ kanattan Pedro Leon destekleyecek.

- TD Jose Luis Mendilibar; "Messi'nin olmaması avantaj gibi gözükebilir ama diğer oyuncular şimdi daha özgür oynayacak ve bu aslına bakarsanız bizim için pek de iyi olmamış gibi gözüküyor..." dedi.

"Hoş geldin bonusu" Misli.com'da! Hemen üye ol...

Barcelona'dan müthiş bir takım golü! Son noktayı Braithwaite koyuyor...

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!