Atletico Madrid Bayer Leverkusen Şampiyonlar Ligi maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak?

Güncelleme Tarihi:

Atletico Madrid Bayer Leverkusen  Şampiyonlar Ligi maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2017 21:58

Atletico Madrid Bayer Leverkusen maçı bu akşam oldukça heyecan seviyesi yüksek kaliteli bir maça sahne olacak. Şampiyonlar Ligi son 16 turu 2. maçlarında bu akşam İspanya devi Atletico Madrid kendi sahasında Alman ekip Bayer Leverkusen'i konuk edecek. Atletico Madrid, Avrupa kupalarında Bayer Leverkusen ile oynadığı maçların sadece birinde yenildi. Kritik mücadele öncesinde tüm futbolseverler karşılaşmanın canlı yayın bilgilerini merak ediyorlardı. Maçın canlı yayın bilgileri açıklandı. Peki, Atletico Madrid Bayer Leverkusen Şampiyonlar Ligi maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak?

Haberin Devamı

Atletico Madrid Bayer Leverkusen maçı bu akşam seyir zevki yüksek bir mücadeleye sahne olacak. İki takım arasında ilk oynanan mücadele deplasmanda 4-2'lik skorla Atletico Madrid'in galibiyeti ile sonuçlanmıştı. Şimdi gözler bu akşam oynanacak rövanş karşılaşmasında.

Atletico Madrid Bayer Leverkusen maçı saat kaçta hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Atletico Madrid Bayer Leverkusen maçı bu akşam saat 22:45'te başlayacak. Mücadele Tivibu Spor 3 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Atletico Madrid, Avrupa kupalarında Bayer Leverkusen ile oynadığı maçların sadece birinde yenildi. Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turunda daha önce sadece dört takım deplasmandaki ilk maçta 4+ gol attı ve bu takımların tamamı ikinci maçların sonunda turu geçti.

Atletico Madrid, Şampiyonlar Ligi'nde eleme turlarında ilk maçları kazandığı iki fikstürde de turu atlayan taraf olmuştu (Milan - 2013/14 & Bayern Münih - 2015/16).
Atletico Madrid, Diego Simeone yönetiminde Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turlarının tamamını geçti.
Bayer Leverkusen Şampiyonlar Ligi'nde finale çıktıkları 2001/02 sezonundan bu yana son 16 turunu geçemedi. Bayer Leverkusen, Şampiyonlar Ligi'nde eleme turlarında oynadığı son 10 maçın dokuzunu kaybetti (1G). Leverkusen'in tek galibiyeti Atletico Madrid'e karşı gelmişti.

Haberin Devamı

Bayer Leverkusen'in bu turu geçmesi için en az üç gol atması gerekiyor. Ancak Bayer 2002'deki final maçı dahil, Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı son 31 deplasman maçında 3+ gol atamadı. Bayer bunu en son Mart 2002'de Deportivo La Coruna'ya karşı yapabilmişti. Bayer Leverkusen, Şampiyonlar Ligi'nde İspanyol takımlarına karşı deplasmanda oynadığı yedi maçın beşinde gol atabildi ve bu maçların hiçbirinde birden fazla gol atamadı.

Atletico Madrid, Şampiyonlar Ligi'nde evinde oynadığı son sekiz maçta sadece bir gol yedi.
Bayer Leverkusen'in Şampiyonlar Ligi'nde attığı son üç golün ikisi rakiplerin kendi kalelerine attığı gollerdi. Antoine Griezmann, Atletico Madrid'in Şampiyonlar Ligi'nde iç sahada attığı son 10 golün dokuzuna direkt katkıda bulundu.

BAKMADAN GEÇME!