Antalyaspor'da Alex depremi! Galatasaray maçında 'istifa' şoku

Güncelleme Tarihi:

Antalyasporda Alex depremi Galatasaray maçında istifa şoku
Oluşturulma Tarihi: Ekim 19, 2024 20:37

Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray'a 3-0 mağlup olan Onvo Antalyaspor'da Teknik Direktör Alex de Souza, taraftarlar tarafından istifaya davet edildi. 

Haberin Devamı

Teknik Direktör Alex de Souza yönetimindeki Onvo Antalyaspor, Süper Lig'in 9. haftasında lider Galatasaray'ı konuk etti.

Antalya'da oynanan maçta ilk yarıyı 1-0 geride kapatan Akdeniz ekibinde taraftarlar, Teknik Direktör Alex de Souza'yı protesto etti.

Galatasaray'ın Mauro Icardi ile attığı ilk golün ardından "Söylesene Alex Hoca takım niye oynamıyor?" şeklinde tezahüratlar yapan Antalyaspor taraftarı, sarı kırmızılıların ikinci golünün ardından "Alex istifa" şeklinde tempo tuttu.

"GALATASARAY HAK ETTİ"

Karşılaşmanın ardından basın toplantısında değerlendirmelerde bulunan Antalyaspor Teknik Sorumlusu Mehmet Aurelio, rakip takımın gollerinden sonra motivasyonlarının düştüğünü belirterek, şöyle devam etti: "Antalyaspor olarak maça iyi başladık. 10. dakikada duran toptan gol yedik. Maça iyi devam ettik. İlk yarıyı gol yemeden tamamlamak istiyorduk. İkinci yarı iyi oyunumuzu sürdürmeye çalışacaktık. Beraberliği yakalamayınca rakip gol atmayı başardı. Bu dakikadan sonra moralimiz düştü. 3. golü de attılar. Takım olarak bugün iyi bir oyun ortaya koysak da rakip galip geldi, hak eden taraflardı. Antalyaspor olarak düşük enerjimizi yükseltip, biran önce toparlanmak istiyoruz. Yarından itibaren Alanyaspor maşına hazırlanmaya başlayacağız.”

Haberin Devamı

“ALEX HOCA İLE ANTALYA'YI DAHA İYİ YERLERE TAŞIYACAĞIZ”

Maç içerisinde taraftarların istifa şeklinde bağırmalarıyla ilgili gelen soruya Aurelio, "Taraftarlar hak etmedikleri duruma düştüklerinde bu tür söylemlerde bulunabilirler. Onlara hak veriyoruz. Ama futbol bu maalesef, iyi sonuç almadığınızda bunlarla karşılaşıyorsunuz. Çalışmalarımıza devam edeceğiz. Çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Sahada daha iyisini yapmaya çalışacağız. Alex hoca ile Antalya'yı daha iyi yerlere taşıyacağız” dedi.

Defans hattında sıkıntılar yaşadıklarına da değinen Aurelio, "Farkındayız, yediğimizi goller bunu doğruluyor. En fazla çalıştığımız yer defans hattı. İlerleyen dönemlerde daha iyi oluruz. Yarından itibaren Alanya maçına çalışmaya başlayacağız, Alanyaspor maçından itibaren daha iyi yola gitmeyi umuyoruz” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

ANTALYASPOR'DA İKİ DEĞİŞİKLİK

Onvo Antalyaspor Teknik Direktörü Alex de Souza, ligde son oynadıkları maçın ilk 11'inde iki değişiklik yaptı.

Antalyaspor mücadeleye Kenan Piric, Mert Yılmaz, Veysel Sarı, Thalisson Kelven, Güray Vural, Erdal Rakip, Oleksandr Petrusenko, Andros Townsend, Sam Larsson, Sander Van de Streek, Braian Samudio ile başladı.

Alex, ligde Çaykur Rizespor ile oynadıkları maçın kadrosuna göre Jakub Kaluzinski ile Moussa Djenepo'yu yedek soyundurdu. Bu oyuncuların yerine Erdal Rakip ile Sander Van de Streek'e ilk 11'de forma şansı verdi.

Kırmızı-beyazlıların yedek kulübesinde Abdullah Yiğiter, Amar Gerxhaliu, Soner Dikmen, Adolfo Gaich, Djenepo, Erdoğan Yeşilyurt, Kaluzinski, Emre Uzun, Abdurrahim Dursun, Burak İngenç yer aldı.

Haberin Devamı

Öte yandan, Süper Lig'de Antalyaspor formasıyla 150 maçı geride bırakan Veysel Sarı ile 100 lig maçını geçen Güray Vural'a seremoni öncesi birer plaket verildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!