Anadolu Efes-Zalgiris maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte müsabakanın ayrıntıları

Güncelleme Tarihi:

Anadolu Efes-Zalgiris maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda İşte müsabakanın ayrıntıları
Oluşturulma Tarihi: Ekim 29, 2021 09:03

Anadolu Efes Erkek Basketbol Takımı, THY Avrupa Ligi'nin 7. haftasında Litvanya temsilcisi Zalgiris'i konuk edecek. Ligin 6. hafta mücadelesinde Yunanistan'ın Panathinaikos ekibine deplasmanda 95-69 yenilen Anadolu Efes, tek galibiyetle 17. sırada bulunuyor. Peki, Anadolu Efes-Zalgiris maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Haberin Devamı

Geçen sezonu şampiyon olarak tamamlayan Anadolu Efes, 2021-2022 sezonunda şu ana dek istediği sonuçları alamadı. Ligdeki 6 maçta sadece UNICS Kazan'ı 71-68 mağlup edebilen lacivert-beyazlı ekip, 5 karşılaşmadan ise mağlup ayrıldı. THY Avrupa Ligi'nde oynadığı 6 maçtan da mağlup ayrılan Zalgiris ise son sırada yer alıyor. İşte, Anadolu Efes-Zalgiris maçının ayrıntıları...

Anadolu Efes-Zalgiris maçı 29 Ekim Cuma günü yapılacak. Sinan Erdem Spor Salonu'ndaki karşılaşma, saat 20.30'da başlayacak. Müsabaka, Bein Sports 3 kanalından canlı olarak ekranlara gelecek.

SON MAÇTA MAĞLUBİYET

THY Avrupa Ligi'nin 6. haftasında Anadolu Efes, deplasmanda Yunanistan ekibi Panathinaikos OPAP'a 95-69 yenildi.

Bu sonuçla lacivert-beyazlı takım, organizasyonda 5. mağlubiyetini yaşadı. Panathinaikos OPAP ise 2. galibiyetini elde etti.

Haberin Devamı

Anadolu Efes'te başantrenör Ergin Ataman, karşılaşmanın 24. dakikasında hakemlerin verdiği ikinci teknik faulün ardından ihraç edildi.

BAKMADAN GEÇME!