Altay’da Sinan Kaloğlu tartışılıyor! Göztepe’de gündem yeniden Lis...

Güncelleme Tarihi:

Altay’da Sinan Kaloğlu tartışılıyor Göztepe’de gündem yeniden Lis...
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 30, 2022 11:13

Altay’da teknik direktör Sinan Kaloğlu’nun geleceği tartışılmaya başlandı... Göztepe’de Mateusz Lis yeniden gündeme geldi... Altınordu’da tecrübeli forvet Ahmet İlhan Özek krallık yarışında ilk sıraya adını yazdırdı...

Haberin Devamı

Spor Toto 1. Lig'in İzmir ekiplerinden son gelişmeleri sizler için derledik...

 

ALTAY

Spor Toto 1’inci Lig’de 2022-23 sezonun ilk 3 haftasında Yılport Samsunspor, Pendikspor ve Ankara Keçiörengücü’ne yenilerek puanla tanışamayan tek takım olan sonuncu Altay’da teknik direktör Sinan Kaloğlu’nun geleceği tartışılmaya başlandı.

Altaylı taraftarlar, 3-1 kaybedilen Ankara Keçiörengücü maçında genç teknik adamı istifaya davet etti.

Alınan kötü sonuçların ardından yönetimin de Kaloğlu’ndan geniş çapta bir rapor isteyeceği iddia edildi. 

Eski futbolcularına olan borçları nedeniyle transfer yasağı ile karşı karşıya kalan Altay kadrosuna takviye yapamazken, teknik ekip ise camiadan zaman istedi.

Haberin Devamı

Bazı futbolcuların takıma geç katıldığını belirten teknik kadro, oyuncuların hazır hale gelmesiyle yeniden çıkışa geçeceklerini ifade etti.

Sezona çok kötü bir giriş yapan İzmir ekibi bu hafta deplasmanda Adanaspor’la karşı karşıya gelecek.

 

GÖZTEPE

Spor Toto 1’inci Lig’de 3’üncü hafta maçında deplasmanda Beyçimento Bandırmaspor’a 2-1 mağlup olan Göztepe, transferde harekete geçti.

Taraftarın da yoğun bir şekilde transfer yapılmasını istediği sarı-kırmızılı kulüpte kaleci Mateusz Lis yeniden gündeme geldi.

Geçen sezon Altay forması giydikten sonra İngiltere Premier Lig’de Southampton’a giden Polonyalı eldiveni kiralamak için düğmeye basan yönetimin en kısa sürede işi resmiyete dökeceği ifade edildi. 

Altay’da Sinan Kaloğlu tartışılıyor Göztepe’de gündem yeniden Lis...


Göztepe’nin yüzde 70 hisselerini elinde bulunduran Sport Republic şirketi aynı zamanda Southampton’ı da yönetirken, Southampton’da şans bulamayan Lis’in tekrar Türkiye’ye dönmesi için ikna edilmeye çalışıldığı ifade edildi.

Haberin Devamı

Altay’da Süper Lig’de 35 maça çıkan 25 yaşındaki kaleci 3 bin 240 dakika süre aldı. Göztepe’nin ayrıca orta saha, savunma ve forvete de takviye yapması bekleniyor. Türkiye’de transfer dönemi 8 Eylül tarihinde sona erecek.

 

ALTINORDU

Spor Toto 1’inci Lig’de son olarak deplasmanda Boluspor’la 1-1 berabere kalan Altınordu’da tecrübeli forvet Ahmet İlhan Özek sezona gollerle başlayıp krallık yarışında ilk sıraya adını yazdırdı.

Kaptanlık pazubandını takan 34 yaşındaki oyuncu 3 haftada 3 kez fileleri sarstı. İlk haftada deplasmanda Gençlerbirliği ile 3-3 berabere kalan kırmızı-lacivertlilerde Ahmet İlhan 2 gole imzasını attı.



İkinci hafta ise evinde Sakaryaspor’a 2-0 kaybeden Altınordu, Boluspor deplasmanından ise 1-1 berabere döndü. Altınordu’nun golünü penaltıdan Ahmet İlhan kaydetti. Aynı oyuncu 90+7’nci dakikada ise penaltı atışından yararlanamadı.

Haberin Devamı

Altınordu’nun bulduğu 4 golün 3’ünü atan Ahmet İlhan geçen sezon da takımın gol yükünü çekmişti. Altınordu formasıyla 2021-2022’de 29 maça çıkan deneyimli futbolcu, 11 kez ağları sarsmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!