Altay'da Marco Paixao ve Naderi antrenmanlara başladı! Spor Toto 1. Lig'den haberler...

Güncelleme Tarihi:

Altayda Marco Paixao ve Naderi antrenmanlara başladı Spor Toto 1. Ligden haberler...
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 18, 2022 12:36

Altay'da Marco Paixao ve Mohammad Naderi antrenmanlarda yer almaya başladı... Göztepe’nin taraftarı Passolig’de liderlik koltuğuna oturdu... Denizlispor’da başkan Mehmet Uz, taraftarlara evlerindeki ilk sınavda galibiyet hediye etmek istediklerini söyledi... Altınordu, cumartesi günü evinde oynayacağı Sakaryaspor maçına iddialı hazırlanıyor...

Haberin Devamı

Spor Toto 1. Lig'den son haberleri sizler için derledik...

 

ALTAY

Spor Toto 1’inci Lig’in ilk haftasında evinde Yılport Samsunspor’a 2-0 mağlup olan Altay, pazar günü deplasmanda oynayacağı Pendikspor maçının hazırlıklarına başlarken, takıma dönen golcü Marco Paixao ve sol bek Mohammad Naderi de antrenmanlarda yer aldı.



Sezon başında takımdan ayrılması gündeme gelen ancak kulüp bulamadıkları için transfer yasağı süren Altay’la yeniden yola devam eden iki oyuncunun form durumlarına göre Pendikspor sınavında kısa süre de olsa görev alabilecekleri ifade edildi. Altay’la 1’inci Lig’de 3 kez gol krallığı yaşayan Portekizli Paixao, geçen haftaki Samsunspor maçında kadroya dahil olmadı. Geçen sezon Süper Lig’de takımda forma giyen İranlı Naderi ise bu hafta kulübe döndü. 

 

Haberin Devamı

GÖZTEPE

Spor Toto 1’inci Lig’de sezona 3 puanla başlayıp pazar günü evindeki ilk maçta Büyükşehir Belediye Erzurumspor’u konuk edecek Göztepe’nin taraftarı Passolig’de liderlik koltuğuna oturdu. 19 takımın mücadele ettiği 1’inci Lig’de sarı-kırmızılı futbolseverler 109 bin 615 adet passolig kartıyla tüm rakiplerini geride bıraktı. İyi günde kötü günde takımlarının yanında yer alan Göztepeli taraftarlar, birçok Süper Lig ekibinin taraftarını da geride bıraktı. Ligde Yeni Malatyaspor taraftarıları 83 bin 947 adet passolig alarak Göztepe’nin ardından ikinci sıraya adını yazdırdı. 



İzmir’i aynı ligde temsil eden Altay’da taraftarlar 23 bin 104 passolig kartı alırken, siyah-beyazlılar 9’uncu sırada yer aldı. Altınordu ise 8 bin 782 adetle 13’üncü sırada bulundu. Erzurumspor karşılaşmasında tribünleri tıklım tıklım doldurması beklenen taraftarların kombine biletlere de yoğun ilgi gösterdiği öğrenildi. Erzurumspor maçının bilet fiyatları ise 1’inci kategori 409, 2’nci kategori 272.5, 3’üncü kategori 136.5, 4’üncü kategori 98, 5’inci ve 6’ncı kategori 38 TL olarak belirlendi.

 

Haberin Devamı

DENİZLİSPOR

Spor Toto 1’inci Lig’de sezonun ilk iç saha maçında pazartesi günü Çaykur Rizespor’u konuk edecek Altaş Denizlispor’da başkan Mehmet Uz, taraftarlara evlerindeki ilk sınavda galibiyet hediye etmek istediklerini söyledi. Mehmet Uz yaptığı yazılı açıklamada ilk hafta Eyüpspor maçında eksiklere rağmen iyi bir mücadele ortaya koyduklarını ancak sahadan tek golle mağlup ayrıldıklarını kaydederek, "Yaptığı transferlerle dikkat çeken rakibimiz karşısında puan alabilecek bir oyun sergiledik ancak istediğimizi alamadık. Bu maç geride kaldı. Teknik heyet ve oyuncularımız bu maçın değerlendirmesini yapacaktır" dedi.



Sezonun ilk iç saha maçında pazartesi günü konuk edecekleri Çaykur Rizespor maçını kazanarak puanla tanışacaklarına inandığını ifade eden Uz, "Takımımız iyi çalışıyor. Biz teknik ekip ve oyuncularımıza hep inandık hep güvendik. Aynı güven ve inancımızı da sürdürüyoruz. Çaykur Rizespor maçını kazanarak taraftarlarımıza ilk buluşmamızda galibiyet hediye etmek istiyoruz. Taraftarlarımızdan da ilk maçta takımı yalnız bırakmamalarını ve bugüne kadar verdikleri desteği sürdürmelerini bekliyoruz. Lig uzun bir maraton ve daha en baştayız. Geçen sezon yakaladığımız birlik beraberlik ortamının bizi hedefimize nasıl ulaştırdığını gördük. Bunu yine başaracağımızdan eminim" ifadelerini kullandı.

 

Haberin Devamı

ALTINORDU

Spor Toto 1’inci Lig’de ilk hafta maçında Gençlerbirliği ile deplasmanda 3-3 berabere kalan Altınordu, cumartesi günü evinde oynayacağı Sakaryaspor maçına iddialı hazırlanırken, kaleci Ali Emre Yanar ve orta saha Safa Kınalı açıklamalarda bulundu. Altınordunun file bekçisi Ali Emre Yanar, taraftarlarını çok özlediklerini vurgulayarak, "Geçen sezonun son haftalarına doğru onların desteği ile büyük bir iş başardık. Geçtiğimiz sezon ligde kalma yolunda verdiğimiz mücadelede bizi ayakta tutan en büyük güçlerden birisi hiç şüphesiz taraftarımızdı. Onlara destekleri için bir kez daha teşekkür ederiz. Bu sezon da onların büyük desteğine ihtiyacımız var" dedi.

Sakaryaspor maçına galibiyet parolasıyla hazırlandıklarını belirten genç kaleci, "Hocalarımız bize sahada neler yapmamız veya neler yapmamamız gerektiğini çok iyi anlatıyorlar. Biz de bunları sahada uygulayıp cumartesi akşamı sahamızda oynayacağımız ilk maçtan galibiyetle ayrılacağız" diye konuştu.

Haberin Devamı



"GELECEK İÇİN ÇOK UMUTLUYUZ"

Ali Emre, bu sezonki hedefleri konusunda da şu değerlendirmeyi yaptı: "Bu sezona çok iddialı başladık. Koymuş olduğumuz hedefleri yerine getirebilecek güce de sahibiz. Öncelikle adım adım eksikliklerimizi çok hızlı bir şekilde gidermemiz lazım. Gelecek için çok umutluyuz. Sezon başında konulan büyük hedefleri gerçekleştirmek için çok çalışmalıyız."



SAFA: EMİN ADIMLARLA İLERLEYECEĞİZ

 Altınordunun sezon başında Trabzonspordan kiralık olarak kadrosuna kattığı ve kırmızı-lacivertli formayla çıktığı ilk resmi maçta gol atan Safa Kınalı da, "Gençlerbirliği deplasmanıyla lige güzel bir başlangıç yaptık tabi ki gönül isterdi galibiyetle dönebilseydik. Yine de deplasmandan bir puanla dönmek kötü değil. Artık şimdi Sakaryaspor ile oynayacağımız maça konsantre olduk. İnşallah cumartesi günü ilk galibiyetimizi alıp lige emin adımlarla devam edeceğiz" dedi.

Genç oyuncu, hedefleri konusunda da şunları söyledi:

"Buraya gelirken tabi ki kendime bazı hedefler koymuştum. Tabi ki öncelikli hedefim Altınordunun bir üst lige çıkması için elimden geleni yapmak. Kişisel hedefime gelecek olursam da takımıma şampiyonluk yolunda en büyük katkıyı sağlamak istiyorum. Hocam ve camiam benden memnun olabilirse ne mutlu bana."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!