ABD-Türkiye voleybol maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Filenin Sultanları'nın rakibi ABD

Güncelleme Tarihi:

ABD-Türkiye voleybol maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda Filenin Sultanlarının rakibi ABD
Oluşturulma Tarihi: Haziran 24, 2021 14:54

Filenin Sultanları'nın son rakibi ABD oldu. Voleybol kadınlarda FIVB Milletler Ligi Dörtlü Finali İtalya'da başlayacak. A Milli Kadın Voleybol Takımı yarı finalde ABD ile karşı karşıya gelecek. Peki, ABD-Türkiye voleybol maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Haberin Devamı

İtalya’nın Rimini şehrinde düzenlenen organizasyonda yapılan ilk tur maçları sonucunda lider ABD, ikinci Brezilya, üçüncü Japonya ve dördüncü Türkiye, Dörtlü Final'de mücadele etmeye hak kazandı. A Milli Kadın Voleybol Takımı, FIVB Milletler Ligi Dörtlü Final ilk maçında bu akşam ABD ile karşılaşacak. İşte, ABD-Türkiye voleybol maçı hakkında ayrıntılar...

A Milli Kadın Voleybol Takımı, FIVB Milletler Ligi Dörtlü Final ilk maçında bu akşam ABD ile karşılaşacak. İtalya'da düzenlenen turnuvanın yarı final müsabakası TSİ 20.30'da başlayacak.

İlk turda çıktığı 15 maçın 11'ini kazanan "Filenin Sultanları" yarı finalde 15'te 14 yapan ABD ile mücadele edecek. Müsabaka, TRT Spor'dan canlı yayımlanacak.

Kazanan ekip, finale yükselecek ve Brezilya-Japonya karşılaşmasının galibiyle şampiyonluk maçına çıkacak. Kaybeden taraflar ise üçüncülük maçı yapacak.

Haberin Devamı

A Milli Takım, FIVB Milletler Ligi'nin ilk turunda ABD ile oynadığı maçı 3-1 kaybetmişti.

 

BAKMADAN GEÇME!