9 gol ve 1 kırmızılık düelloda Jorge Jesus'un serisi sürdü! Neymar sahalara döndü

Güncelleme Tarihi:

9 gol ve 1 kırmızılık düelloda Jorge Jesusun serisi sürdü Neymar sahalara döndü
Oluşturulma Tarihi: Ekim 21, 2024 21:35

Portekizli Teknik Direktör Jorge Jesus'un çalıştırdığı Al Hilal, Asya Şampiyonlar Ligi 3. haftasında deplasmanda karşılaştığı Al Ain'i 5-4 mağlup etti.

Haberin Devamı

Asya Şampiyonlar Ligi 3. haftasında Neymar'ın sahalara döndüğü maçta Al Hilal, deplasmanda Al Ain'i 5-4 mağlup etti.

Hazza Bin Zayed Stadı'nda oynanan maçta Al Hilal'in galibiyet gollerini  26. dakikada Renan Lodi, 45+2. dakikada Milinkovic-Savic, 45+5, 65 ve 75. dakikalarda ise Al Dawsari kaydetti. Al Ain'in golleri ise 39, 67 ve 90+6. dakikalarda Rahimi ve 63. dakikada ise Sanabria'dan geldi.

Konuk ekipte Al Hilal'de Al Buhayli, 82. dakikada direkt kırmızı kartla ihraç edildi.

JESUS'UN SERİSİ DEVAM ETTİ

Jesuslu Al Hilal, bu sezon Asya Şampiyonlar Ligi'nde çıktığı 3 maçı da kazandı. Suudi Arabistan Ligi'nde de 7'de 7 yapan Al Hilal, her iki kulvarda da liderliğini sürdürdü. Al Ain ise 1 puanla son basamakta yer aldı.

NEYMAR, 369 GÜN SONRA SAHALARA DÖNDÜ

Haberin Devamı

Suudi Arabistan'ın Al Hilal takımında forma giyen Brezilyalı yıldız futbolcu Neymar, yaşadığı ağır sakatlığın ardından 369 gün sonra sahalara döndü.

Brezilyalı yıldız Neymar da bu maçla birlikte formasına kavuştu. 32 yaşındaki futbolcu 18 Ekim 2023'te ülkesi Brezilya'nın 2026 Dünya Kupası Güney Amerika Elemeleri'nde Uruguay ile karşılaştığı müsabakada sakatlanarak oyundan çıkmıştı. Daha sonrasında hastanede yapılan kontrollerde Neymar'ın sol diz ön çapraz bağında yırtık tespit edildiği açıklanırken, uzun süre sahalardan uzak kaldı. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!