Zenit, Fenerbahçe’nin 7.5 milyon Euro’sunu geri çevirdi

Güncelleme Tarihi:

Zenit, Fenerbahçe’nin 7.5 milyon Euro’sunu geri çevirdi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 12, 2007 00:00

Rusya Birinci Ligi’nde şampiyon olan Zenit’te forma giyen Fatih Tekke, Fenerbahçe’nin kendisi için 7.5 milyon Euro teklif ettiğini, ancak kulübünün satmadığını söyledi.

RUSYA Birinci Ligi’nde şampiyon olan Zenit’te forma giyen Fatih Tekke, Fenerbahçe’nin kendisi için 7.5 milyon Euro teklif ettiğini, ancak kulübünün satmadığını söyledi. Lig TV’ye konuşan milli futbolcu, "Fenerbahçeli yöneticiler transferim için Saint Petersburg’a kadar geldiler, bonservisim için 7.5 milyon Euro teklif ettiler. Ancak kulübüm satmadı" dedi.

Milli takım teknik heyetinden yeterli ilgiyi görmediğini ifade eden Fatih, "10 yıldır ihmal ediliyorum. Başka futbolcular milli takıma çağrılmayınca olay oluyor ama ben çağrılmayınca kimsenin çıtı çıkmıyor. Milli takımda olduğum dönemde de, olmadığım dönemde de Fatih Terim benimle hiç konuşmadı" diye konuştu. Dil problemi nedeniyle ilk günlerde Zenit’te büyük zorluklar yaşadığını ifade eden Fatih, "Takıma uyum sağlayamamıştım. Zenit yönetimi bu yüzden beni satmak istedi, ancak takımdaki Rus futbolcular benim satılmama karşı çıkıp, kalmamı sağladılar" dedi. Fatih, Zenit’te büyük tecrübe kazandığını da belirterek, "Ben profesyonelliği ve aslında ne kadar az çalıştığımı Zenit’te öğrendim" ifadesini kullandı. Rusya’ya ailesini götürmeyen Fatih, Saint Petersburg’daki evinin temizliğini, bulaşık ve yemek işlerini tek başına kendisinin yaptığını sözlerine ekledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!