Yer sarı gök kırmızı

Güncelleme Tarihi:

Yer sarı gök kırmızı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 04, 1998 00:00

Haberin Devamı

İstanbulspor maçının bitiş düdüğüyle birlikte başta İstanbul, tüm Türkiye'deki G.Saraylı taraftarlar sokaklara dökülüp sevinç gösterilerinde bulundu. Cadde ve sokaklar sarı kırmızı bayrak ve flamalarla süslendi.

1997-98 sezonunu şampiyon tamamlayan G.Saray'a gönül veren taraftarlar, takımlarının büyük başarısını doyasıya kutladı. İstanbulspor maçı öncesinde G.Saray yönetiminin özel olarak yaptırıp dağıttığı 20 bin sarı kırmızılı bayrak ve flamalarla Ali Sami Yen Stadı'nı gelin gibi süsleyen taraftarlar karşılaşma sonrası çılgıncasına sevindi.

Maçın bitiş düdüğüyle birlikte tribünlerde sarmaş dolaş olan taraftarların bir bölümü sahaya atlayıp sevinçlerini futbolcular ve Fatih Terim'le paylaştı. Fatih Terim'i ve bazı futbolcuları omuzlara alan taraftarlar, statta tur atıp, futbolcularla şampiyonluk sevincini doyasıya yaşadı.

Başta İstanbul tüm yurtta sarı kırmızılı taraftarlar sokaklara döküldü. Ligin bitimine 1 hafta kala takımlarının şampiyonluğunu ilan etmesiyle G.Saraylı taraftarlar cadde ve sokakları sarı kırmızı bayrak ve flamalarla donatıp süsledi. Her yer sarı kırmızıya boyandı.

Ali Sami Yen Stadı ve tüm evlerinden dışarıya çıkan G.Saraylı taraftarlar, cadde ve sokaklarda tur attı, şampiyonluk şarkıları söyledi. Zaman zaman şehir merkezlerinde trafik kilitlendi. G.Saraylı yönetici, futbolcu ve teknik heyette ise şampiyonluğu Samba Restaurant'ta kutladı.

Terim’e konfeti yağmuru

Şampiyonluğun başmimarı Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim dünkü maçta sarı kırmızılı taraftarlar tarafından konfeti yağmuruna tutuldu. Terim, maç sonrası G.Saray'ın başında ikinci şampiyonluğun coşkusunu taraftarlarla paylaştı.

Eşler de yalnız bırakmadı

G.Saray-İstanbul maçını izleyen sarı kırmızılı futbolcuların eşleri karşılaşma boyunca bir an olsun yerlerinde duramadılar. İstanbulspor'un attığı golden sonra kısa bir hüzün yaşayan futbolcu eşleri, daha sonra peş peşe gelen goller ve şampiyonluğun ilan edilmesiyle çılgıncasına sevindiler.

Müslüm babanın coşkusu

Hınca hınç dolu olan Ali Sami Yen Stadı'nın tribünlerinde ilginç simalar da dikkati çekiyordu. Koyu Galatasaray taraftarı olmasıyla tanınan Arabesk Müzik Sanatçısı Müslüm Gürses de maçı kapalı tribünden takip etti. Zaman zaman bir amigo gibi taraftarları coşturan Müslüm Gürses, karşılaşma sonrası diğer taraftarlarla sarmaş dolaş oldu.

Tribünden manzaralar

BAYANLAR RENK KATTI

G.Saray'ın şampiyonluk sevincini Ali Sami Yen Stadı'nda yaşamak için dünkü maça çok sayıda sarı kırmızılı bayan taraftar da geldi.

İLGİNÇ GÖRÜNTÜLER

Ali Sami Yen Stadı'nı dolduran sarı kırmızılı taraftarlar ilginç kıyafet ve maskeleri ile büyük ilgi çekti. Maskeli taraftarlar maçta kendilerinden geçti.

VEFAKAR TARAFTAR

Yağmur çamur demeden gönül verdikleri takımları G.Saray'ın maçlarına tekerlekli sandelyeleri ile gelen sarı kırmızılı taraftarlar dün şampiyonluğun mutluluğunu doyasıya yaşadı.

AİLE BOYU CİMBOMLULAR

G.Saray'ın şampiyonluk gününde stada, yanlarına eş ve çocuklarını alarak gelen sarı kırmızılı taraftarlar da vardı. 90 dakika sonunda taraftarlar coşku ile stadı terk edip, sokaklardaki kutlamalara katıldı.

DEV BAYRAK

Galatasaray Yönetim Kurulu'nun yaptırdığı 1600 metre karelik dev sarı kırmızı bayrak Ali Sami Yen Stadı'nı kapladı.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!